Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może jej za gorąco? mój też ostatnio mi zrobił akcję,że musiałam go z wózka wyciągać i na rękach uspokajać...po tamtej akcji przez tydzień tylko w chuście chodziłam, chociaż już jest coraz bardziej ciekawy świata i będę musiała się w końcu przemóc i na plecy go przerzucić, żeby coś widział...a w wózku bunt jak za ciepło go ubiorę (teraz na wszelki wypadek biorę lżejszą czapkę) albo właśnie jak nie śpi to z nudy,że nic nie widzi..:/na szczęście spacerówkę mam rozkładaną na płasko, jak się trochę cieplej zrobi to robimy przesiadkęChrzest , wiara itd dalej to sprawa indywidualna i nie widzę problemu ze ktoś ma odmienne poglądy niz ja szanuje to. ..
Za tydzień chrzest mojej chrzesnicy która też od kilku dni daje w kość mojej siostrze... Zośka to chyba uczulona jest na kombinezon no tak wrzeszczy cała drogę do nas jakieś 15 min. Ze w progu drzwi pierwsze co słyszę od jej starszego brata to.: ostatni raz do Was przyjechaliśmy Zośka się nie nadaje... na spacerach tak samo po pół godzinie darcia usypia ze zmeczenie na 10 min i znowu to samo... Naprawdę wstyd z nimi iść na spacer ludzie się patrzą jakbyśmy jej jakaś krzywdę zrobili... a to tylko kombinezon. ..
Nasze chrzciny 10 kwietnia dopiero. ..