Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przecież nikomu nic nie narzucam, a wyrazam swoje zdanie na dany tematChciałam zażartować, a i mi się oberwało ...ups...
Stokrotka sorry ale każdy jest świadomy na swój sposób. Ja się zgadzam z Twoimi poglądami nt żywienia ale prawdą jest też to, że prezentujesz je w dość radykalny sposób. (Co mi nie przeszkadza ale innym może)
Ja uważam, że masz rację w wielu kwestiach ale nie każdy musi tak uważać.
Wiem wiem, kojarze Pania tylko z tej aferyStokrotka jak było o szczepieniach też był atak. Zwłaszcza na panią co narobiła zadymi, nagdała, namąciła i już jej nie ma...
Nie uwazasz ze kiedys jedzenie bylo inne? mniej zanieczyszczen itd?a ja wrócę do czasów kiedy my byłyśmy małe albo nasze mamy. myślicie że ich czy nasze mamy gotowały mięso i wylewały wywar ( nie bo uważały że jest to najlepsze bo w tym wywarze jest samo zdrowie czyli minerały żelatyna która zawiera naturalny kolagen itp ) więc myślę że jeśli ktoś ugotuję zupkę dziecku z mięsem to krzywdy mu nie zrobi. ja powtarzam zdrowy rozsądek najważniejszy. a zalecenia żywieniowe zmieniają się średnio co 5 lat.