reklama

Listopad 2015 :)

Do mamuś ktore rozszerzaja diete. W jakiej pozycji karminie maluchy? Ja kupilam krzeselko z 3stopniowa regulacja oparcia i 5punktowymi pasami i nie wiem czy moge juz go wlozyc do krzeselka. Dodam ze sam nie siedzi ale za paluchy sie podciagnie calkowicie

reklama
Pięć dni nie podawalam małej nic oprócz mleka i jabłka(surowego). Wysypka* z buzi prawie zniknęły.
A mamy które, będą rozszerzać dietę po 6mies. będą zaczynały od produktów jakiś? Takich jak są wymienione od 4mies???

Za rączki do siadu ciągnąć nie można, robi to lekarz wtedy gdy bada dziecko.Rehabilitantka pokazała mi jak można ćwiczyć z dzieckiem, postaram się znaleźć na necie. Daje się stopki do siebie tak jakby siedzieć po turecku tylko ze stopa do stopy, na kostki rączki i delikatnie w dół aż dziecko uniesie głowę i plecki. Można też na boczki. TYLKO OPISUJE JAK TO WYGLADA!!BRON BOZE NIE PROBUJCIE Z SAMEGO OPISU ROBIC TEGO Z DZIECKIEM :) (tak na wszelki)

ja mam fotelik do karmienia z funkcją leżaczka i karmię w nim. W takiej pozycji jak w foteliku samochodowym czyli na pół leżąco.

NaNa to spróbuj za parę dni znów podać to twoim zdaniem wywołało wysypkę i zobaczysz.

Ja zaczęłam rozszerzać bardzo powoli od skończonego 5 i zaczynam tradycyjnie od marchewki. teraz już je marchew+ ziemniak.

Ja daje mięsko przez tydzień był królik teraz gałąbka będę gotować...
Moja Nadia w pięć miesięcy POTROILA swoje wagę urodzeni ową. ..ale czytałam Ze te dzieciaczki urodzone z niedowaga szybko nadrabiaja....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry