Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ach te zęby... ale się na męczą Nasze dzieciaczki zanim zostaną pełnosprawnymi gryzoniami. ..
Czy któraś z Was używa takich smoczkow do gryzienia z taką siateczka na owoce?
Wnuczka ja takiej siateczki używałam, ale teraz daje łyżeczką. Chyba, że mam coś do zrobienia i wiem ze nie zdążę to wtedy daje siateczkę. Dawałam tylko jabłko w niej.
A u nas dziąsełka obrzękniete już 3 miesiące a ząbków jak nie było tak nie ma
A propos zabawek to moja córcia w niedzielę u znajomych fajnie bawiła się takim trójkatem aktywnym. Wczoraj udało mi się go kupić w Auchan za 40 zł
Jest podobny do tego z allegro: Link do: Little tikes Aktywny Trójkąt dla malucha zabawka
Ja chyba też kończę bo mała je już wszystko co uważam ze zdrowe i powinna jeść...a zastanawiam się czy kupić tą siateczka chociaż mała od dwóch miesięcy tak pięknie je łyżeczka ze chyba nie ma sensu..
Skórka od chleba to jej przysmak od dawna chyba to była pierwsza rzecz która dostała do jedzenia w rączkę ... tylko sprzątania potem dużo eh...
Jakie krzesełka do jedzenia kupiłyscie dzieciaczkom lub zamierzacie kupić. ?