Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja jeszcze nie siedzi wiec krzesełka jeszcze nie wybieram. Ten temat już był i pisałam ze mój zrobi mi w pracy tak jak łóżeczko. Chyba ze nie zdąży to kupię .
Moja mała robi takie wygibasy ze szok
My sięszykujemy na blw więc raczej duży luz, na pewno nie po WSZYSTKICH warzywach zresztą młody dostanie warzywa różnorodne od poczatku, także myślę, że po jakimś tygodniu dwóch spróbujemy, chyba,że sam mi porwie z talerza, to będzie szybciej
Moja też jeszcze nie siedzi, nawet jej to za bardzo nie interesuje, zdecydowanie chętniej ćwiczy przemieszczanie się na różne sposoby.
Ja mam krzesełko do karmienia z funkcją leżaczka i na razie karmię w pozycji pół- leżącej.
NaNa weź ją posadź na kolanach przed stołem jak sobie weźmie to znaczy, że jest gotowa a już rodzica głowa, żeby dziecko nie miało okazji wpatrywaćsię, jak rodzic je zakazane chipsy, czy cukierki no i obserwuj - jak zje i nic jej nie będzie, to znaczy, że toleruje