Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I takie kaszki lepsze sa? Chyba tez kupie. A w Auchan jest wybor duzy?Reni ja kupilam przez internet, ale w Auchan ostatnio widzialam.
Ale starszej chyba nie wozilas w gondoli poki nie siadla sama?Cześć!
Coś byłą mowa o spacerówkach chyba..
Ja mam babyjogger mini zip i uwielbiam ją. Na razie mała jeździła tylko na wczasach, ale wózek sprawdza się super...Po wczasach wróciliśmy do gondoli dopóki mała sama nie usiądzie.
Już czeka gotowy aż mała w nim zasiądzie i chyba niedługo to się wreszcie stanie bo mała dziś cały dzień próbuje siadać z pozycji na czworaczkach. Już kilka razy siadła ale ma problem się utrzymać.
Na pewno dzieci półroczne nie muszą siadać, zresztą nie ma czegoś takiego, że dziecko coś musi czy nie musi.
Starsza siadała dopiero jak miała 9, 5 miesiąca.
Moja malutka na razie dostaje mleko (chyba sto razy dziennie), zupę koło 13, a koło 11 kaszkę z mojego mleka, kleiku ryżowego i dodaje jakieś owoce- głównie jabłko.
Mleka krowiego nie wprowadzam na razie bo kilka razy mała dostała bułkę, zajadała z apetytem, ale mam wrażenie, że ta bułka ją lekko uczuliła więc obstawiam, że winę ponosi mleko.