reklama

Listopad 2015 :)

Ja kupowalam jaglana sun babe ale to taka zmielona jak maka. Kuzynka mi mowila, ze zwykla mozna zmielic ale nie probowalam.
Dzis na 2 sniadanie jajecznice zjadl z 1.jajka i bulke z maslem. I jestem w szoku ze bez zebow tak pieknie je pieczywko :)

reklama
Moj mlody jeczmienna kasze je i manne bez problemu. Jadl tez juz makarony.
Z innych jedzen Ostatnio zrobilam mu kiesiel na bobofrucie z tartym jablkiem ale chyb cos mu konsystencja nie podeszla:/
Chetnie zjada owoce i gryzie wszystko. Moze jutro zrobie nam na drugie sniadanie jaglanke z owocami i jogurtrm i zobaczymy jak bedzie z jedzeniem.
Mleka zjada teraz 3-4 razy.
Chcialabym mu ugotowac zupe z czerwonej soczewicy. Dawalyscie juz moze?

Wnuczka bobu? On chyba jest wzdymając, można?

Dziewczyny powiedzcie mi, taki człowiek ostrożny a wiecznie coś się Kur* przytrafia. Sorry za słowo ale już wysiadam normalnie, dzis mała pszczoła użądliła. Zostawiła żądło, ale wyjęłam. W rączke ją jakimś cudem złapała, może usiadła i się ruszała, a Ona wszystko zbiera co małe i duże. Nawet okruszki.
Ma spuchniete i czerwone. Po za tym jak do tej pory nic jej nie jest.

Dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem takiego kasku dla niemowlat do nauki chodzenia.Moj maly dzis znow wstawal i do tylu spadl na glowe i plecy. Plakal przez 2 godziny a ja z nim prawie. Jestem wykonczona. Nic nie moge zrobic bo on ciagle wstaje i jak upada to na plecy wiec caly czas musze byc z nim. Co sadzicie o tym zakupie? Z chicco taki niedrogi widzialam. Nana ja bym pewnie nie szla do lekarza, ale to musisz obserwowac. A ja znam osoby co 9 miesiecznemu dziecku juz daja wszystko co starszym, wlacznie z frytkami i cola. Nie popieram tego oczywiscie ale mysle ze takie rzeczy jak zupe z bobu,ktory jest zdrowy jak najbardziej bym dala na sprobowanie i jesli dziecko toleruje to bym dawala. Moj ostatnio zasmakowal w gruszkach, sliwkach, no i oczywiscie jego ulubione banany. Za to nie lubi pomidorowej i nie chce jesc jajka.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam u lekarza zobaczyć co i jak, bo zadzwoniłam.na pogotowie zapytać po prostu na co zwracać uwagę bo mała zaraz zasypiala i ona mnie przestraszyla ze nie może spać i wogole to poszłam zapytać co i jak.

Ullaa, mi ciezko cos doradzi z tym kaskiem bo ja mam mieszane uczucia. Sama sie zastanawialam nad nim bo mlody walil glowa w podloge, nie kontrolowal tego. W pewnym momencie przestal i nawet nie wiem kiedy. Teraz sie asekuruje. Nie wiem jak bedzie, jak zacznie wstawac bo jeszcze nawet nie siada.
Ciekawe jak on w tym kasku bedzie sie czul i czy nie bedzie sie buntowal.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry