reklama

Listopad 2015 :)

Dziś znów nie chciała pić mleka, wypiła 30ml, zjadła 3/4 jajka, kromkę chleba ze środka z maselkiem i 2 kółeczka szyneczki z filtra z kurczaka 95%mięsa. Coś jeść musi

reklama
Ulla
Mija leciała do tyłu jak nie umiała siedzieć, odkąd siedzi leci na pupę.
Chyba ze myśli ze się czegoś trzyma. Np koszulki na łóżku, wtedy leci do tulu bo myśli ze ja to zatrzyma.
No ale wlasnie Antek pieknie siedzi. On sie nauczyl siadac zanim zaczal wstawac i to potrafi doskonale. Mysle ze tak jak napisalas on mysli ze go cos utrzyma a tu nie i wtedy leci. Nawet na moment nie mozna go samego zostawiac...eh

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja raz na parę dni wyparzam.
Na perfumy trzeba uważać. Oryginalne to raczej sephora lub daglas, bo super Pharm czy inne tego typu nie są najlepsze jeśli chodzi o perfumy mniej trwałe, a czasem to i zapach pozostawia wiele do życzenia. Lepiej ze sprawdzonych źródeł jeśli zależy Ci na jakości. A już najbardziej sprawdzonych jak przez internet chcesz kupować

Polecasz jakiś zapach???
Ja mam dziwną skórę. Najpierw te mocne nuty u mnie czuć, później te znikają i czuć te słabsze. Chwilę czuć super zapach i potem już lipa. Mogę psikac się tylko na ubrania chyba

Moja mała definicji ani znaczenia słowa ostrożność nie zna aczkolwiek do tylu nigdy stojąc się nie przewróciła.... jak uczyła się siadać zdążyło się dwa trzy razy ze upadła do tylu i strasznie płakała... teraz wchodzi wszędzie nie patrzy czy się zmieści i czoło ciągle poobijane.... z czerwonymi kreska mi. ..
Czy Wasze dzieci też ciągle wszystko podnoszą i dzwigala... Moja dzisiaj wstała z dwulitrowa pepsi w rączkach dla jasności wisiało w powietrzu nie stało przeciez to ciezkie dla dorosłego człowieka... a co dopiero dla takiego małego chudzielca mam wrażenie ze jest bardzo silna i jakieś nadprzyrodzone siły ma w sobie...

Noc nieprzespana przez katar w dzień tez bardzo ciężko żaden lekarz nie chciał na wizytę domowa przyjechać chociaż nawet z oczek łezki kąpaly od kataru... dobrze ze mam ciocie farmaceuta i udało mi się załatwić krople z antybiotykiem te same które dostaje mała zosia od której moja Nadia się zaraził a. .. mam nadzieje ze będzie lepiej...

reklama
Dostałam w prezencie calvin Klein euphoria i się zakochałam. Kończy mi się i chce sobie kupić. Mąż przyjechał ☺ super jak ktoś zrobi kawę. Zakupy. Przewinie mała . Małe rzeczy a tak cieszą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry