reklama

Listopad 2015 :)

Ulla bardziej się wystraszyć juz nie mogę
Oby wogole wyrosła i oby zdarzało się to na tyle rzadko bym,nie musiała siedzieć jak na szpilkach.

Jak wołanie swoje dzieci po imieniu np z drugiego pomieszczenia przychodzą do Was? Zawsze/czasem (chodzi o maluchy oczywiscie)
Moj mam wrazenie ze slucha wszystkich oprocz mnie. Nie przychodzi a nawet potrafi uciec:-) taki maly lobuz wszystko co do niego mowie to robi na przekor i z takim usmieszkiem.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja czasem przyjdzie a czasem patrzy w moim kierunku i wraca do zabawy.
Reaguje na be be, nie wolno, ale bardziej gdy ja to mówię niż mój. Czasem wystarczy raz, a czasem 5 to za mało :P
Uczę ja żeby lubiła się przytulać do mamy, noszę trochę przodem do siebie.

Hey dziewczyny u mnie nauki chodzenia ciąg dalszy od niedzieli w ogóle nie raczkuje tylko wszędzie się puszcza i chodzi i niestety często przecena swoje możliwości i w połowie drogi się rzuca tak się boje ze rzuci się i uderzy w stół czy coś takiego ze nie mogę jej opuścić na krok.... wszystko z szuflad wywala wszystkie pudełka otwiera...

Kojec wielka radocha na 15 minut potem jak dziecko zaczyna kojarzyć z czym związany jest widok kojcu to płacze i moja wytrzymuje góra 5 minut może jakbym ja od małego wsadzala... od kilku dni ma katar robi luźne kupki chyba kolejny ząb? Ale przecież na trójki za wcześnie ? Marudzi no stop... po całym dniu brak sił nawet na kąpiel naprawdę... jsk wam zazdroszczę tego pełzania i rączkowania...

Przez katar i prawdopodobnie zęba jedzenia ostatnio słabo 23 mleko 180 potem 5 rano 180 9 kaszka kolo 150 potem trzynasta dwie parówki cielece tak w sumie jedna duża potem 1530 100 ml mleka z manna 19 jogurt naturalny z calu banan em... I nic więcej... mam nadzieje ze minie...

Moj Antos wstaje przy meblach, moich nogach czy wiekszych zabawkach. Moje pytanie czy wasze dzieciaczki tez tak sie na poczatku przewracaly do tylu? Staram sie go nawet na sekunde nie zostawiac, ale czasem musze, dzis np. Z dziadkiem i oczywiscie wstal a potem upadl do tylu na glowe zanim dziadek dobiegl. Boje sie zeby sobie czegos nie zrobil :-[. Jak wy sobie radzicie z takimi poczatkami wstawania.

Hey dziewczyny u mnie nauki chodzenia ciąg dalszy od niedzieli w ogóle nie raczkuje tylko wszędzie się puszcza i chodzi i niestety często przecena swoje możliwości i w połowie drogi się rzuca tak się boje ze rzuci się i uderzy w stół czy coś takiego ze nie mogę jej opuścić na krok.... wszystko z szuflad wywala wszystkie pudełka otwiera...

Kojec wielka radocha na 15 minut potem jak dziecko zaczyna kojarzyć z czym związany jest widok kojcu to płacze i moja wytrzymuje góra 5 minut może jakbym ja od małego wsadzala... od kilku dni ma katar robi luźne kupki chyba kolejny ząb? Ale przecież na trójki za wcześnie ? Marudzi no stop... po całym dniu brak sił nawet na kąpiel naprawdę... jsk wam zazdroszczę tego pełzania i rączkowania...
Moj juz ma od dluzszego czasu trojki napuchniete wiec moze tez wychodza.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj Antos wstaje przy meblach, moich nogach czy wiekszych zabawkach. Moje pytanie czy wasze dzieciaczki tez tak sie na poczatku przewracaly do tylu? Staram sie go nawet na sekunde nie zostawiac, ale czasem musze, dzis np. Z dziadkiem i oczywiscie wstal a potem upadl do tylu na glowe zanim dziadek dobiegl. Boje sie zeby sobie czegos nie zrobil :-[. Jak wy sobie radzicie z takimi poczatkami wstawania.

Moj nie lecial na glowe tylko na pupe siadal. Jakos wyjatkowo ostrozny jest i zawsze patrzy czy sie czego chwycic zeby sie przemiescic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ulla
Mija leciała do tyłu jak nie umiała siedzieć, odkąd siedzi leci na pupę.
Chyba ze myśli ze się czegoś trzyma. Np koszulki na łóżku, wtedy leci do tulu bo myśli ze ja to zatrzyma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry