reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Moj jak daje mu do lapki zjada sam ok 1/2 banana i sie najada. Jak dodaje do kaszy to daje tak 1/3. Sama mam problem z porcjami wiec dzialam na zasadzie prob i bledow. Brakuje mi takiego usystematyzowanie, ze np. Zawsze rano to np. kasza. Przewaznie rano i wieczorem daje mleko a kasze 1x dziennie.
Dziewczyny a kiszone ogorki juz dajecie?

Olcia ja daje zawsze o tych samych porach ale no 2 śniadanie staram się zmieniaz ze nie zawsze to samo. :)
Wczoraj byłam na panienskim, trochę się wyszalalam :P taki mały odskok, ale myślami non stop w domu, normalnie nie da się nie myśleć.
Poszalalam do 2:30, o 4 spać, i dzidziuś zaczął się kręcić ehhh. O 7 mleczko itp itd, ale umowa była oczywiście inna, że mój się nią zajmie!

Malaja pediatra powiedział ze nie słyszał o odroczeniu szczepień przez takie coś, ale kazała przynieść pozwolenie od neurologa :P.
A mmr mogę przełożyć na kiedy chce tylko musze się podpisać ze z przyczyn osobistych

Czy Wasze dzieci mają odruch wymiotny podczas jedzenia... Moja zawsze gdy trafi na jakiś większy kawałek niezmielony nawet raz na jakiś czas potrafi zwymiotowala podczas jedzenia ostatnio raz na klika dni... nie wiem o co chodzi zmniejszam porcję robie bardziej płynne staram się mniejsze....

reklama
Mlodemu sie cofnelo ostatnio jak ugryzl za duzo banana ale nie wyplul tylko kombinowal i zjadl. Kawalki je, ladnie gryzie i bez zebow ale jak dostaje zupke z kawalkami to mam wrazenie ze lyka i nie rozdrabnie bardziej. A wszystko co do reki to ladnie gryzie.
Ja sliwki dawalam i bylo ok.
Nana a czemu boisz sie jogurtu? Ja dawalam i daje z owocami i jogurt toleruje ale jak mu dalam takiego bialego serka naturalnego to mu nie poseszlo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry