• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Moja od kilku dni rozumie znacznie słowa ,,daj,, i używa ho bez przerwy wszystko co nam w ręce kubek talerz butelkę telefon słyszę ciągle daj i daj zwariować idzie a jak nie dam to nerwy... tak samo jak powiem nie wolno bo nie można też nerwy i płacz... umie tez i rozumie ,, tam,, pytam Ja ciągle jak ktoś u nas jest gdzie jest babcia gdzie jest dziadek gdzie ciocia itd. A mała szuka patrzy uśmiecha się i mowi tam...

reklama
Gossik a kupki normalne czy biegunka? Może to jakiś wirus.... u nas wszystkie ciotki choruje po kolei...
biegunka wreszcie ustaje po prawie tygodniu podawania leków... dupka tez się zagoila tylko te zęby... jak bym chciała chociaż miesiąc spokoju...

Gosikkk szybkiego powrotu do zdrowia.

U nas po twarogu z jogurtem naturalnym ok, bez ekscesow narazie.
A dziś dostała kaszkę ze sliwką świeżą, zobaczymy bo sliwka pierwszy raz. Byle biegunki nie było, a może zatwardzenie zniknie :P

Kurcze coś wieczorem mała długo zasypia, wierci się, kręci, przewraca, siada. Może 21 to dla niej za wcześnie :P. Ja juz się martwię jak to ze zmianą czasu będzie.
Dziś na ogródku polatala po trawie na czworaka, wymeczyla się a i tak długo zasypiala.

Współczuję zapalenie gardła to coś strasznego u takiego malucha... Moja nie chciała zupełnie nic jeść nic pić buzi nie otwierała... śliny nie mogła połykac... raz na jakiś czas wypluwala... do tego ta wysoka gorączka... koszmar.... może u Was będzie lepiej bo szybciej juz jest antybiotyk... tego Wam życzę...

Hej
my mamy zapalenie gardła. Biegunka to był wstęp. Mamy antybiotyk. Ledwo żyję.

Szybkiego powroto do zdrowia! I cierpliwosci dla mamy.

U nas dzis goscie byli. W koncu jakas odskocznia od codziennosci. I nawet 3.rodzaje deseru zrobilam :) a mlody padl ok 20.

2 dni zjadal sloiczki i w sumie nie wiem czy lepiej z brzuszskiem czy nie. Chyba mniej mu musze dawac bo tak zjadl dzis i podwieczorek i kasze na kolacje. Oby spal lepiej niz ostatnio...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry