• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Hej
u nas noc ciut lepsza ale od 7 zrobiła 3 kupy. Jedna mega i 2 kleksy. Podałam probiotyki co jeszcze mogę? Kaszę zjadła 210. Nadal pcha do buzi wszystko ale nie widzę żeby tam jakiś ząbek wychodził. Achhhh

Tak umie już sporo.

Ile razy w ciągu dnia śpią Wasze dzieci? Moja od dwóch tygodni śpi tylko raz dziennie około godziny. Po południu jest bardzo zmęczona, ale nie zaśnie bo jest płacz jak próbuję ja położyć.

Moja częściej dwa razy, ale czasem tylko raz i wtedy w kąpieli mi zasypia normalnie.

Jak narazie jestem zadowolona ze moja mała rozumi "nie wolno", "be be", "zejdź " -gdy staje przy krześle bądź kaloryferze i "zostaw" gdy próbuje jeść moje buty, brudne z placu(pola,dworu)wtedy je normalnie wyrzuca :)
Ale buziakow nie chce posylac :(, dzieli się zabawką na tyle ze tez da pogryzc na chwile, jedzonko tez da ugryźć ale trzeba szybko, bo szybko zabiera :P
Ostatnio zaczęła próbować pić wodę z wanny, czy Wasze tez próbują?

I musze iść do urologa? :/ wydaje mi się ze coś nie tak u małej z tymi miejscami intymnymi

NaNa8 chyba zaczniesz najpierw od pediatry nie?

Moje już zdrowe. Obie :)
Moja pije wodę z wanny od zawsze. Reaguje na "nie wolno" wielkim płaczem. Ale przestaje szczypać jak mówię "nie szczyp mamy" więc jest sukces :)

Takie dzieci sa bardzo chłonne. Wczoraj któraś z was pisała, że uczy gdzie jest nosek i oczko u misia. Spróbowałam i dziś już mała powtarzała...

No pisałam, ale to zależy widzę od humoru. Nie chce to nie pokaże i juz, taki charakterek :P.
Bo pokaże pediatrze, ale panuje półpasiec i ospa wiec nie chce tam iść. Ale nasz neurologa jest też pediatrą wiec może pokaże jak pójdę.
Dziwnie to opisać, ale tak jakby, coś wystawalo ze "..." :(

U nas kolejna ciezka noc. Nie dosc ze mlody sie wybudzal i plakal przez sen to jeszcze monitor oddechu sie uruchomil :/ Nie wiem czy mial slsby oddech czy co bo ten monitor taki jest glosny ze mlodego wybudza.
A w dzien nie bylo lepiej. Odnosze wrazenie, ze mlodego boli brzuch po obiedzie bo caly czas sie napina. Kupka luzniejsza. Jutro dam mu sloiczek na obiad, zobaczymy czy bedzie to samo. Moze ja cos zle gotuje :/

U nas karmimy sie BLW bardzo sprawnie to Mlodej wychodzi :) lubi tak jesc
Raczkuje ladnie, stoi, spaceruje kolo mebli, w lozeczku no i ma swoje humory :p.

Chcialabym, zeby mlody karmil sie wylacznie BLW ale na razie boje sie, ze sie nie bedzie najadal...moze moje obawy sa bezpodstawne. Jak zacznie siadac to bez problemu dosiegnie do stolika a tak to ma problem.

Olcia napewno dobrze gotujesz, może zjadł za dużo, albo to czysty przypadek.
U nas tez był ból brzuszka, twardy napięty a kupkę dopiero zrobiła wieczorem. Potem już przeszło, ale się umeczyla.

reklama
Moja spi 2 razy ale musze Ja mega zmeczyc :P
Najgorzej jak meczy ja kupka i zasypia przy butli, spi i nagle sie budzi i kupa :P i potem godzina z glowy :P. Ach te dzieci.

Olcia, moze dawaj herbatke roobos? albo kompot z jabłek. Masuj brzuszek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry