• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Gosikkk nie zazdroszcze przeziebienia. Sama przeziebilam sie bo weszlam na chwile do Lidla a tam klima taka ostra byla... roznica temperatur i moje zatoki nie daly rady. Katar nie dal mi spac :( takze zycze Ci duzo zdrowia i dla sredniaka rowniez. Oby pozostale dzieciaczki byly zdrowe!

reklama
Dziewczyny walczę powoli... wczoraj koło 21 zjadła trochę kaszki może 100ml potem 1 w nocy mleko... i dopiero 9 kaszka..
Ale moje dziecko nie śpi spokojnie ciągle się wierci i kręci... dzisiaj usunęła wcześniej planuje dać jej mleko z kasza manna myślę że koło 22-23 jak zacznie się wieści i myślę że do rana wytrzyma... a przynajmniej mam taką nadzieję...
Z nowości mAmy pierwsza trójkę na dole... katar jakby dzisiaj większy ale myślę że to przez zęba... znów będę podawać codziennie witaminę C... tak zamierzam...

Wnuczka, a jak poznajesz ze Nadia jest glodna w nocy? Moze to nie glod. Moj przesypia noce ale sie wierci i kreci i czasem obudzi sie, pogada chwile i jak go poglaszcze po glowce i dam pic spi dalej.
Probowalas dawac wode zamiast mleka?
U nas mlody nie je w nocy od dawna ale jak ma okres intensywnego wzrostu to potrafi obudzic sie i domagac sie mleka.

Czyli nie tylko moja wędruje po łóżeczku :-)
U nas śpiworek się nie przyjął. Zastanawiam się jak będzie zimą, bo teraz mała śpi na swojej kołderce pod kocem. Nie umie spać na samym materacu. Może jest za twardy? My mamy gryczano kokosowy.

Tez mamy gryka-kokos, jest ok. Ale mam też zastępczy piankowy do turystycznego i ten to porażka, ale to tylko do zabawy jest, ewentualnie na drzemki.
Moja tez fika po łóżeczku, czasem śpi długo długo spokojnie i nagle się kręci.
Tez się boję tych przeziębień, a teraz taki najgorszy okres się zbliża :(

Ja juz zaliczylam przeziebienie ale maly sie nie zarazil na szczescie.

Mamy teraz taka nowosc,ze robi taka mine,ze dolne zeby zaklada na gorne. Nie wiem czy to wada zgryzu sie szykuje czy cos. Nie macie tak czasem?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja dwa górne zęby szura o dolne. Masakra nie lubię tego. Średniak prawie zdrowy. Może Wit. C lewo skrętne działa cuda? :-) dziś mam wizytę u ginekologa. Miałam mieć cytologia ale nie wiem czy mi zrobi bo mam chyba stan zapalny ....
kurcze ciezko ogarnąć dzieciaki i kota jak człowiek sam chory. Jutro moja mała kończy 10 miesięcy ☺jak ten czas leci!!!

reklama
My też mamy tylko 2zeby na dole, jakoś nie widać następnych, długo czekamy.
Dziś późno wróciłam i odbierałam juz śpiącą małą, dwa razy ja przeglądałam do fotelika i z fotelika i się naszczescie nie obudziła. Za to mało zjadła :( zamiast 180, to 100. Pewnie dlatego ze dostała smok 1. Trudno, mam nadzieję że głodna nie będzie

Olcia u nas narazie niezapeszajac gorąco, chodzimy nawet w samym bodziaku i krótkisz gatkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry