• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
My obecnie karmimy żywego :).
Kotek natomiast oprócz smakolyka chciał zjeść tez paluszki małej :).
Mówiłam ostatnio ze przestała mówić baba. Ale jak tylko babcie zobaczyła to mówi już baba :)

Fusun a wiadomo dlaczego wcześniej urodziłas ?
To było niby wcześniej ale jednak w terminie bo 38t0d. Nikt tego nie analizował skoro to nie wcześniak. Uznana za donoszoną, 3540 g, 54 cm, 10 pkt.:-) :) A ja dziękowałam opatrzności, że zechciała wyjść wcześniej. Ja już pod koniec to byłam niepełnosprawna normalnie. Tak mnie spojenie łonowe nawalało, że się ruszać nie mogłam. I jak sobie pomyślałam, że Ona się może urodzić po terminie (jak mój syn - 41t0d) to mi się płakać chciało. Nie wyobrażałam sobie że dam radę to wytrzymać. Ale na szczęście nie czekała tak długo

Ja niby też w terminie 38 tydz i 5 dzień ale urodziła się malutka tylko 2640 nie wiadomo dlaczego... przepływy prawidłowe... bo byłam w szpitalu na patologii i wszystko było w normie...

Dzięki za rady co do prezentów. Huśtawki nie mamy gdzie powiesić, u dziadków jest na trzepaku ale jeszcze nie korzystalismy.
Mlody waży juz prawie 8kg i widze, ze glowka mu urosla bo czapka dwa tygodnie temu byla za duża a teraz jest idealna :)
Ogólnie jakiś taki się okrągły zrobił.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niby też w terminie 38 tydz i 5 dzień ale urodziła się malutka tylko 2640 nie wiadomo dlaczego... przepływy prawidłowe... bo byłam w szpitalu na patologii i wszystko było w normie...
Wnuczka, ale skoro było i jest wszystko w porządku z córeczką to chyba niepotrzebnie się martwisz. Taka Jej natura, że jest malutka. Rozwija się prawidłowo prawda? Pediatra się czegoś czepia?

Od samego początku wszystko jest ok nawet wcześniej zaczęła trzymać głowę raczkowac i chodzić niż jej rówieśniczki... często słyszę od lekarzy ze taka jej natura... tylko teraz waży ponad 12 kg i od dwóch miesięcy zakładam ubranka 86... jakoś sobie nie mogę wybaczyć ze ona była taka malutka... a jak następne dziecko będzie jeszcze mniejsze... staram się w ten sposób nie myśleć...
Może to przez wymioty na początku ciąży... I do adekwatnie kilogramów bo odkąd mogłam znów jeść czyli od czwartego miesiąca zjadłam więcej warzyw i owoców niż przez ostatnie pięć lat... witaminy brałam całą ciążę i jeszxze kilka miesięcy przed... nigdy nie paliła i nikt z mojej rodziny nie pali.. alkohol to sporadycznie...

..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry