Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To było niby wcześniej ale jednak w terminie bo 38t0d. Nikt tego nie analizował skoro to nie wcześniak. Uznana za donoszoną, 3540 g, 54 cm, 10 pkt.Fusun a wiadomo dlaczego wcześniej urodziłas ?
A ja dziękowałam opatrzności, że zechciała wyjść wcześniej. Ja już pod koniec to byłam niepełnosprawna normalnie. Tak mnie spojenie łonowe nawalało, że się ruszać nie mogłam. I jak sobie pomyślałam, że Ona się może urodzić po terminie (jak mój syn - 41t0d) to mi się płakać chciało. Nie wyobrażałam sobie że dam radę to wytrzymać. Ale na szczęście nie czekała tak długoWnuczka, ale skoro było i jest wszystko w porządku z córeczką to chyba niepotrzebnie się martwisz. Taka Jej natura, że jest malutka. Rozwija się prawidłowo prawda? Pediatra się czegoś czepia?Ja niby też w terminie 38 tydz i 5 dzień ale urodziła się malutka tylko 2640 nie wiadomo dlaczego... przepływy prawidłowe... bo byłam w szpitalu na patologii i wszystko było w normie...