reklama

Listopad 2015 :)

Cytryny daje prawie codziennie plasterek do ręki bardzo die krzywi zamyka oczy ale ssie i trochę gryzie... zębów msmy juz 12...
Nadia dzisiaj nauczyła się zakładać sobie czapkę... I wolać aju w sensie ajciu czyli dworek tak u nas się mówi...

reklama
Dziekuje w imieniu syna:) ja mam ur za tydzien, znow szykowania bedzie i to pewnie 2 imprezy.
Wnuczka, tez mialam smaka na krem z pora ale namowili mnie na krem z dyni. Za to mam miesko z sosem z pora i drugie z dynia i zawijane ze sliwka i boczkiem. Przystawek za bardzo nie robie bo nie mam gdzie tego trzymac. Cos tam na kolacje pew nie zrobię wedlina i te sprawy. Desery szybkie blok czeko i wafelki z krowka a mama zrobi tort. Wszystko prawie gotowe tylko ogarnac chalupe musze po tym gotowaniu.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Wnuczka sto lat i wszystkiego najlepszego :).
Tu też się mówi ajciu gdzie teraz jestem, bo Wsumie mam do ciebie stąd ok 60km.

Dziewczyny nagotowalyscie różności :) mnie to czeka w styczniu.
Z sałatek to u nas gyros znika w minute i siostra mojego sprzedała mi przepis na Pomidory pod serową kołderką. Pycha.

Hej
Upieklam jabłecznik fale Dunaju :-) pleśniaka i kostki kokosowe jestem z siebie dumna. I zrobiłam sałatkę ale dla nas z ananasem i kurczakiem. Impreza będzie z obiadem tort i ciasto. A teraz mąż piecze żebrka na obiad. A ja mam focha bo nie lubię tak późno obiadu .....

Śmietanę 12 i majonez po pół szklanki (chyba że więcej pomidorów to ilość zwiększyć) wymieszać razem, przecisnąć czosnek do tego według uznania (musi być nieco ostrzejsze bo to się straci)Pomidory sparzyć obrać, pokroić w plastry i ułożyć w misce pierwsza warstwę posolić i popieprzyc, położyć kolejną i znów posolić i popieprzyc na koniec wylać ten sos*, poruszać miską by wszędzie dotarł. Ser żółty potrzec na malutkich oczkach i całość z góry zasypać.odstawić do lodówki żeby przeszło (niestety trochę wytworzy się zjawisko osmozy, ale to nic i tak jest pycha)

Dziewczyny jak moja mała kota ciągnie za ogon to jest obłęd. Czasami nie zdążę zareagować.
Jutro jadę do Ptaka, chciałam kupić jakiś płaszczyk jeszcze przed roczkiem, a nic znaleźć nie mogę.

Dajecie maluchom juz w zupie fasolkę zieloną, Brukselke?? Wydaje mi,sie ze to jest wzdymające

Nana często robie pomidory pod puerzynka są pyszne. Latem do grilla jak znalazł ;-) moja je Brukselkę i fasolkę. A co dajecie pk picia ? Moja tylko wodę toleruje soki nie bardzo. I smakuje jej moja herbata zwykła i musze chować przed nią bo jak widzi to krzyczy DA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry