reklama

Listopad 2015 :)

reklama
chlebek z pomidorem, chlebem z szynką, chlebek z masłem, jajecznica, parówka, kaszka w jakiejkolwiek postaci, płatki owsiane...

Moja na kolację coś tam podłubie, ale potem na spanie dojada butelką mleka.

Czyli i na.śniadanko i na kolacje.może być Chlebek?
Dajecie jiz pełnoziarnisty Chlebek? Ja narazie.normalny ale chciałabym spróbować juz.
Ponoć roczne dziecko może pić kakao, dawała juz któraś z Was?

Moim zdaniem może być chlebek dwa razy dziennie.
Ja dawałam pełnoziarnisty ale mała woli zwykły. W sumie roczne dziecko to już praktycznie wszystko może jadać w granicach rozsądku.
Ja mojej nie dawałam, ale pewnie w żłobku dostała bo tam dzieci pijają do śniadania takie rzeczy. Ale ostatnio ją coś uczuliło niestety...Mam pewne podejrzenia, że krowie mleko...może jeszcze za wcześnie

My juz po imprezie. Goscie wszyscy traceni a ja teraz mam katar, pewnie od sprzatania i gotowania przy otwartym oknie. Juz myslalam, ze nikt nie nie przyjdzie bo jakies choróbsko krąży w rodzinie. Jestem przeszczesliwa bo dziecko zadowolone ale szybko padł.
Dostal krostek, pewnie od dyni. Jednak nie moge mu dawac.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

NaNa8 objawy to wysypka na brzuchu- takie atopowe suche zmiany. Wygląda jak skaza białkowa u starszej więc stąd podejrzenie, że na mleko krowie. Do tej pory miała lekkie zmiany jak dostała za dużo jajek ale na mm, albo na przetwory mleczne nie reagowała alergicznie. Chyba, że sie skumulowało...
\Nie wiem...zobaczymy co będzie.

W weekendy karmię po swojemu:
Rano śniadanie- kaszka, albo chlebek albo jajko, o 13 obiad- nadal daje słoiczki, wieczorem kolacja- chlebek albo parówka. W między czasie zjada dwa razy deserek- raz owoce, a raz jogurt albo twarożek. No i dojada to co my jemy.
Do picia wodę lub herbatkę. Soków za bardzo nie lubi.
No i mleko na noc i w nocy raz, czasami jeszcze nad ranem.

reklama
Wnuczka kupiłam mojej tego pieska burka hau hau. Strzał w dychę!!! Dzięki za podpowiedź bo mała go pokochała i jak na cenę to naprawdę fajna zabawka. Starować za bardzo nie lubi- mało ją to interesuje ale przyciska, tańczy z nim i wszędzie go nosi a jak ja nim steruje to go goni więc naprawdę fajnie się bawi...
Tylko próbuje też na nim siadać i jeździć...trzeba było jednak jeżdzik kupić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry