Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A pod czym śpią wasze dzieci teraz? Ja mam ogrzewanie tylko trochę na noc, tak że mam 23 st. Mała śpi pod kocykiem cienkim. Aż mam wyrzuty ze ja pod kołdrą, ale jestem tak przyzwyczajona, a ona nie marzenie narazie jak ją dotykam jest ciepła
U nas nie odkrecamy kaloryferow i wietrzymy przed spaniem także jest taka temperatura na spanie pod koldra. Ale tez od nie dawna. Wczesniej spal albo w spiworku albo pod kovlcykiem. Tak jest mu ok nie odkrywa sie.
Wczoraj swietowalam swoje 31 urodziny. Szczerze mowiac w ogóle się nie czuje na tyle. Milo bylo, zostalo mi tyle ciasta i juz na sama mysl robi mi się mdlo... mam przesyt po listopadowych imprezach.
Dostałam szynkowar bede robic domowe wedlinki dla mlodego i dla nas.
Spełnienia marzeń ! ja w styczniu będę miała 30 moja śpi niby pod kołdrą, a praktycznie to przez większą część nocy pewnie pod niczym , bo ona się odkrywa cały czas...
Ja też mam ur w styczniu, jeszcze nie 30.
Zastanawiam się nad jakąś zabawką na roczek dla mojej małej bo zlecenie dostałam
Ten piesek o którym pisalyscie jest z FIRMY SMIKI?
Mała miała pierwszego guza, teraz może jej wyskoczy pierwszy siniec. Uderzyła się o wiaderko policzkiem, dość mocno. Później paluszki szufladą potraktowała, dzis cały dzień czegoś szukała, aż znalazła!!!