reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzięki wnuczka a pamiętasz ile podawalas ja dziś zaczęłam 2 x 2,5 ml mam nadzieję, że i u nas się zatrzyma. Zaczęłam zastanawiać się nad kupnem nawilzacza... niby staram się wietrzyc często, mam pojemnik na kaloryferze, kładę wilgotne pieluszki, ale mam wrażenie, ze jest i tak zbyt sucho, ja się budzę z wymuszonym gardłem, małej chyba też średnio się oddycha. Polecacie jakieś? Dużo z Was używa?

A zapomniałam nam w szpitalu polecili nawilzac nosek ciekłą parafiną, ja stosowałam przy Katarze.
Nawilżacza nie mamy.
Ale jeśli macie zwierzęta to wiem ze trzeba wtedy kupić jakiś inny, bo niby (nie wiem czy 100% prawdy)jakieś dźwięki wytwarza nieslyszalne dla.ludzi,za to dla zwierząt szkodliwe na słuch bo non stop słyszą to.

U nas dziś było 15 st :) pięknie, ale taka pogoda jest zdradliwa. Mimo wszystko korzystaliśmy z niej, ja nawet okna umylam.

Czeszecie dzieciom włoski codziennie?
Po każdej kąpieli smarujecie dzieci czymś?

reklama
Ullaa, mi tez się zdaje, ze młody ma sine pod oczami. Masz jakieś podejrzenia od czego to moze byc?

Chce mlodemu zmienic diete, tzn. Wyeliminować jedno mleko bo i tak ostatnio chce tylko kasze... podzielcie sie swoimi jadlospisami, szukam inspiracji :D
Ostatnio dalam mu na 2.sniadanie kanapki, zjadl a i tak domagal sie kaszy.
Ile dajecie posilkow 4? 5? Ile razy kasze??U nas ciezko z pięcioma :/

Sent from my HTC One_M8 using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry