reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Moja to już dużo razy niestety była poobijana :/ na roczek najbardziej trafionymi prezentami okazały się stolik edukacyjny smily play i edukacyjny pociąg szczeniaczki Fisher Price u nas :)

Dla mojej zdecydowanie najfajniejszy piesek burek i przystępna cena non stop go nosi karmi włącza na nim muzykę... raki przyjaciel jej... stoliczek edukacyjny smily tez super... pociąg z fisher tez mamy dla mnie cena strasznie dużą za tego typu zabawkę... zabawa średnia...

Olcia wszystkiego najlepszego... ja dopiero 26 lat skończyłam dokładnie w dniu urodzin Twojego synka... ale jakoś tak czuję się starzej chyba przez to ze roczna mama juz jestem...

Lekka pomyłka moja ma stolik cootons tak pięknie ćwiczy rączkę dobór krztaltow chwytania... a chrzesnicy zamawiam ten smily play... wiec teraz mam pewność że się spodoba

Serio dylemat z tymi zabawkami. Chciałam kupić BeBo z Fisher Ale mało funkcji a drogo. Myślę.nad tym pieskiem.
Mała dziś wywalila na siebie reklamowke oskrobin z ziemniaków :P poprzylepialy jej się na nosek i była strasznie zaklopotana a ja po chwili strachu nie mogłam opanować śmiechu

reklama
Dziękuje dziewczyny za zyczenia!
Ja czuje sie mlodo a przy dziecku to juz w ogóle. Myślę, ze macierzyństwo mi służy. Bywam zmęczona i bez energii ale jednak to małe szczęście daje mi tyle radości :)
Młody dostał na roczek super zabawki ale jednak w obecnej chwili super sie sprawdza pchacz. Dostał taki Link do: LITTLE TIKES INTERAKTYWNY STÓŁ AKTYWNOŚCI CHODZIK PCHACZ 3w1 PL

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry