reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ullaa, mi tez się zdaje, ze młody ma sine pod oczami. Masz jakieś podejrzenia od czego to moze byc?

Chce mlodemu zmienic diete, tzn. Wyeliminować jedno mleko bo i tak ostatnio chce tylko kasze... podzielcie sie swoimi jadlospisami, szukam inspiracji :D
Ostatnio dalam mu na 2.sniadanie kanapki, zjadl a i tak domagal sie kaszy.
Ile dajecie posilkow 4? 5? Ile razy kasze??U nas ciezko z pięcioma :/

Sent from my HTC One_M8 using Forum BabyBoom mobile app
Nie mam pojęcia od czego to sine ale na wszelki wypadek zrobię morfologię i żelazo. u nas ostatnio też ciężko z posiłkami.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas narazie dwa stałe ale chcę też wprowadzić kolacje. Wiec będą 3 mleka i 3 stałe posiłki. Może niepotrzebnie daje mleko małej o 7, ale w większości przypadków budzi się sama. A późno Chodzi spać wiec tyle posiłków wychodzi.
Drugie śniadania kanapka z szynką, jajko i Chlebek, Chlebek i parówki konspol, twarożek z jogurtem i Chlebek, kaszka.
Będziemy próbować jajecznice na maśle

Ja dawalam cztery razy dziennie po 2, 5 ml potem trzy teraz dwa i zamierzam przestać mimo że to niby zioła...
My tylko cztery posiłki nad ranem mleko jako jedyne kolo 9 kasza manna z owocami kolo 12 jogurt lub kanapka lub twarożek z owocami kolo 16 zupa potem kolo 20 kasza jaglane z owocami i mm i tyle... pięciu nie daje rady... zjada duże porcje min 3, 5 h ms przerwy między posiłkami...
Nadia ma śniada cerę mimo że jest blondynka włoski długie proste tylko po kapaniu potem się ślicznie kręcą... A staną wiem się nad skrócenie grzywki bo wchodzą do oczu... myje codziennie czesze tez codziennie...

reklama
Moja zjada np.serek waniliowy z rolmlecza to jest 200g lub owocowe z reguły z całym banan em wytrzymuje spokojnie 3h i dłużej... ja bym po takim śniadaniu do obiadu wytrzymała a małe dziecko nie wytrzyma... lub cała kostkę sera białego z całym banan em... po kanapce w sumie środku z kanapki z dwoma plasterki wędliny i duża ilością masła wytrzymuje do dwóch godzin potem Mały serek i znowu 2 czasem trzy h... Ale zdecydowanie chętniej zjada rzadko a większe ilości i tak podobno zdrowiej zakładek odpoczywa...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry