Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziękuję dziewczyny
No psychicznie się muszę Nastawić na "3"
Moja jadła by sama, ale by się nie najadla. Czasem jej pozwalam i widelcem i łyżeczka, ale z braku czasu wolę karmić
Moj ma swoja łyżeczkę a drugą go karmię
Dzis np. Kanapkę z twarogiem zjadł całą bez wiekszej straty i tylko buzia była brudna bo najpierw zlizywał twaróg nic nie zrzucił (szok) także idzie ku dobremu
Kanapki dawno daje do rączki i sama je z paluszkiem tym małym wyprostowanym do góry
Ale teraz ma etap że znów chce gryźć ode mnie lub małe kawałeczki jej rwe
Kanapki dawno daje do rączki i sama je z paluszkiem tym małym wyprostowanym do góry
Ale teraz ma etap że znów chce gryźć ode mnie lub małe kawałeczki jej rwe
Nooo...ja najbardziej nie lubię jak odbierając je z przedszkoli muszę ubrać małą, zapakować do auta, zajechać po starszą, ubrać starszą...mała się zgrzewa w tym czasie...
Przychodzę do domu i...rozbieranie....
U nas jest +1-+2 więc i tak już zakładam tylko jedne spodnie bez rajtuz, ale dużo tych ciuchów. I małej się źle chodzi tak zapakowanej...