reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Jest jest możliwość. Moja jakiś miesiąc temu to cała była w serku czy kaszce, na podłodze, na ubranku, na włosach, w nosie...a teraz idzie jej jedzenie całkiem nieźle. Większość trafia do buzi :)

Z nocnikiem u nas słabiutko. Mała siada na 2, 5 sekundy i koniec. Jak zdejmę jej pampersa to płacze, idzie po świeżego i każe sobie zakładać.
Na razie kompletna porażka...
A najlepsze jest to, że może trudno w to uwierzyć, ale starsza w jej wieku już w dzień chodziła w majteczkach...

gosikkk ja mam ten wózek i w terenie spisuje się świetnie, na wycieczkach po lesie nie ma problemu
jedyna wada to przebarwił mi się materiał na przodzie budki ale jakoś jeszcze nie poszłam reklamować

co do nocnika to u nas różnie
czasem są dni, że każda kupa na nocnik a czasem kilka dni pod rząd bez sukcesów
najlepiej nam idzie z rannym wysadzaniem
z sikami gorzej bo nawet jak sika na nocnik to i tak większość ląduje na podłodze

U nas z nocnikiem jest dobrze. Na razie nie ucieka albo siusiu albo robi kupę. Czasem trochę to trwa ale widać, ze na nocniku mu wygodnie się załatwić. Nie zawsze zdążę go wysadzić w ciągu dnia.
Mówi ładnie mama (szczególnie jak coś chce),tata, baba, dziadzia.
Nie chce chodzić. Był już moment, ze sam przechodził kawałek a teraz nic. No ale na wszystko przyjdzie pora.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Z nocnikiem u nas kiepsko. Siedzi , wstaje , siedzi, wstaje bardziej jako zabawa .

Mówić mówi dużo ale po swojemu .
Tak to mama , tata, dada, papa, tak -ta, nie, toto, daj- da,kot-cicia i nowość to ło -jak się zdziwi . No i naśladuje dużo zwierzątek kaczka, kurka, lew, wąż, pies,
Pokazuje dużo , zapytania o coś , zwierzątka w książce , części ciała, czy jest kupa, smierdziuchy -że stopy. Umie przynieść to i co poproszę (tylko kilka rzeczy) itp
Kotleta też przestałam obierać , je go rzadko. Jedzenie monotonne , z nowości to kiri kiri testuje czy będzie sluz w kupce.

A i jeszcze jak ja siedzę na wczasy to mówi sisi...
Dziewczyny za rok o tej porze zmienię wiek na trójkę z przodu :(

Nana masz urodziny ? Jeśli tak to wszystkiego najlepszego :-) moja tez sama je. Nie chce żeby ją karmić. Nocnikuem się bawi ale mówi ze jest kupa albo że robi sii i pokazuje na pampka.

Ja swoją trójkę z przodu przeszłam niezauważalnie bo to było 8 dni po porodzie. Także nie miałam głowy, żeby o tym myśleć. Ale myślę, że urodziny jak każde inne. Także NaNa, nie ma co się przejmować :)

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry