reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dzień dobry dziewczynki. Jak się u Was zaczął poranek? Bo u mnie nie tak kolorowo, gdyż rano po wstaniu z łóżka wymiotowałam. :crazy:
Mamba super, że na USG wyszło, że fasoleczka dobrze się rozwija i że na dodatek mogłaś już zaobserwować taką miniaturkę człowieka.
Ewel zdrówka życzę, ja ostatnio też miałam jakieś choróbsko, przez 3 tygodnie męczył mnie okropny kaszel i katar. Ja nie udałam się do lekarza, tylko mąż zakupił mi takie tabletki przeznaczone dla kobiet w ciąży na przeziębienie i grypę z naturalnych składników, ale nie za bardzo one pomogły. Powodzenia na dzisiejszym USG.
Ja jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i jestem ciekawe kiedy zleci mi wykonanie USG, może jutro już zrobi mi dopochwowe (troszkę na to liczę)...
Miłego dnia.

reklama
U mnie nie najlepiej z samopoczuciem. Drażni mnie ta pogoda za oknem, nic zaplanować nie można, a już za pasem święta. Chciałam pomyć okna, zrobić jakieś drobne zakupy, wybrać się z moim synkiem do fryzjera bo grzywa już mu w oczy wchodzi, ale niestety pogoda płata figle i dziś kolejny dzień będziemy uziemieni w domku.

Nikka u mnie to nie grypa bo się szczepilam na nią a wirus brałam ten syrop kiedyś Ale skład jego jest taki ze sama w domu wolę sok z malin dodać do herbaty czy pic herbatę z czarnego bzu;-)
Nikka a ma w gabinecie usg? Jak ma zrobi pewnie

Suwaczka jeszcze nie ustawiałam, bo jak na razie są to tylko moje wyliczenia. OM miałam 24 stycznia i wedle moich obliczeń jestem w ok. 8 tygodniu. Jak już ginekolog i USG potwierdzi który to tydz. ciąży to wtedy zrobię sobie suwaczek.

reklama
Do góry