Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewel a tobie to suwaczek nie zatrzymal sie??
Nikka ja tez nie mialm jeszcze usg ;-)ja nudnosci nie mam na cale szczescie ale imbir migdaly pomagaja I opaski na nadgarstki
nikka ja też chodzę na NFZ bo tak się złożyło że mój lekarz zaczął również przyjmować w przychodni ( więc bez sensu kasę wyrzucać) i byłam już 2 razy i za każdym razem miałam usg. Ostatnia wizyta 24.03 i miałam już robione normalne usg.
Teraz idę dopiero 28 kwietnia i będę miała usg prenatalne a wcześniej będę robiła badania genetyczne tj test papa (strasznie drogi ale będę spokojniejsza)
Asia no to super, że na pierwszej wizycie możliwe jest by lekarz wykonał badanie USG. Będę nalegać o jego wykonanie bo chce już wiedzieć czy aby na pewno z fasoleczką jest wszystko w porządku, będę spokojniejsza.
Wypiłam puszkę coli i poczułam ulgę
kinga1111 jak ten preparat się nazywa?
Ja chodzę prywatnie do lekarza, co 3 tygodnie 150 zł. Byłoby super, jakby przyjmował na NFZ. Ale na badania prenatalne dostanę od niego skierowanie, tak jak w poprzedniej ciąży.
Są tu jakieś mamuśki z lubuskiego?