reklama

Listopad 2015 :)

Ewel ja pije tylko gazowana:-)
Nikka u mnie test papa robia prawie kazdej ciezarnej o ile sie ty zgadasz robi sie go pomiedzy 10 a 14 tyg

reklama
U nas zalecane są testy Papa kobieta po 35 roku życia na pewno w innych przypadkach zazwyczaj wtedy gdy lekarz na ust gdzie mierzy wszystko już ma jakieś wątpliwości. I tak to 95% wiarygodne... Znam przypadki gdzieś wychodziło że wad nie ma a wady jednak byly. Może on Ci to zalecił bo zarobi sobie na tym?

Cześć dziewczyny. Ja tez Wam życzę miłego dnia. Ja z rana poszłam zrobić sobie badania krwi.
Dziewczyny ja mam takie pytanie, czy każda z Was dostała skierowanie na badania genetyczne? Ja w pierwszej ciąży nie miałam takowych wykonywanych, a teraz lekarz mi je zalecił. Trochę się niepokoje, że może podejrzewa jakąś wadę u fasolki.
mi nigdy nie zalecali tego badania, a nawet nie wiem czy bym chciala to robic. nie wiem czy to z wiekiem nie jest zalecane... albo przy nadgorliwosci lekarza...

Ja jestem przed 30-stka to moje drugie dziecko. Mój synek to okaz zdrowia i w rodzinie tez nie mamy przypadków dzieci chorych. Zastanawia mnie dlaczego zalecił mi te badania.

reklama
Wczoraj na wizycie nie zapytałam bo byłam podekscytowana tym, że na usg wszystko dobrze wyszło i ze zobaczyłam fasolkę i myślałam że teraz może każdemu zalecają badania genetyczne. Dziś dopiero tak się zastanawiam i niepokoje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry