Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skoro lekarz nie zwrócił na to szczególnej uwagi i nic nie powiedział o rozmiarze Twojego maleństwa, to znaczy, że nie ma powodu do niepokoju i wszystko jest w normie. Każda ciąża jest inna tak samo jak nasze malutkie ludki w brzuchach. Nie panikuj podobne historie juz nieraz słyszałam, na amniopunkcje bym sie nie zdecydowała, wiec po co mi ten cały stres. dziecko jakie juz jest takie sie urodzi i bede je kochac niezaleznie od niczego, wiec po co sie nakrecac, jak mozna w spokoju przezyc te 9 mcyA ja czytałam sporo o teście pappa i wiele osób wypowiada się o nim negatywnie. On nie mówi nam czy dziecko jest chore tak jak usg tylko pokazuje jakie jest prawdopodobieństwo tego że może być chore. Dziewczyny pisały że często wychodzą złe wyniki tego testu i że potem tylko jest niepotrzebny stres. Trzeba robić amnioopuncje i czekać trzy tygodnie na wynik. Wiele osób pisało, że im w tych testach wychodziły źle wyniki, a potem dziecko rodzilo się zdrowe. Dlatego ja się zastanawiam czy robić ten test?