reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Z usg wynika, ze nie ;) Tydz temu lekarz znalazł natychmiast bardzo mocno bijace serduszko. Ja po ok. 5 min szukania znalazłam - ten sam cudowny dźwięk :)

Może to też zależy od detektora? Ja zakupiłam angelsounds, bo słyszałam o nim wiele pozytywnych opinii. No i używam żelu do usg.

A może któraś z Was odkryła jak można z detektora nagrać dźwięk? Bo podobno można, ale jak widac informatyk ze mnie kiepski... [emoji12]

reklama
Z usg wynika, ze nie ;) Tydz temu lekarz znalazł natychmiast bardzo mocno bijace serduszko. Ja po ok. 5 min szukania znalazłam - ten sam cudowny dźwięk :)

Może to też zależy od detektora? Ja zakupiłam angelsounds, bo słyszałam o nim wiele pozytywnych opinii. No i używam żelu do usg.

A może któraś z Was odkryła jak można z detektora nagrać dźwięk? Bo podobno można, ale jak widac informatyk ze mnie kiepski... [emoji12]
przyłożyć dyktafon do słuchawek ;-)

Te zwykle sa niby przeznaczone od 12 tyg lub 10 tyg ja mam szpitalny swoj teraz wymienilam go na nowke ale jeszcze go nie odpalam :-)zaczekam cierpliwie I mam pytanko macie moze storczyki w doniczakch?? bo dostalam wlasnie a ze usmieracm ogolnie kwiatki doniczkowe to boje sie ze jego tez wykoncze gdzie go postawic na sloncu w cieniu podlewac duzo malo??

Storczyki nie lubią ostrego słońca ale najlepiej żeby stały w jakimś jasnym miejscu. Ja swoje podlewać raz na tydzień tzn. zalewam je wodą na jakieś dwie trzy godzinki a potem odlewam ta wodę.

O rany ja nawet nie wiedzialam ze jest doppler wersja domowa :) w sumie fajna sprawa a calkiem bezpieczna? Ja to i tak sobie daruje ale dobrze wiedzieć. Pozostanę przy próbie pozytywnego myslenia i czekania na kopniaki a z blizniakami ponoć szybciej

Sylka ja juz w 12 tyg czulam ruchy delikatne ale dopiero skojazylam ten ruch jak bylam na usg I zobaczylam jak fikaja ale roslam w oczach obwod brzucha mi sie szybo powiekszal teraz tez swiruje bo widzilam jedno ale wiem ze moze sie tak zdazyc ze moze I byc drugie co prawda szybko sie nie powiekszam ale mam takie samo ssanie jak wczesniej
Ewelisia postawilam go narazie na blacie w kuchni I tak stoi I czeka na miejsce a moga stac blisko jakis urzdzen typu tv ?boje sie ze przy moich mozliwosciach zaraz mu opadna wszytskie kwiatki a ma 12 :-)

reklama
Do góry