reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kocham storczyki ale jestem mistrzem usmiercania kwiatow wiec ja nie pomoge:) Oh jak ja bym chciała tak wcześnie ale watpie. Póki co jest 9 tydz ja nie przytylam raczej nic. Obwod brzucha musze zmierzyc bo znam wczesniejszy. W jeansach nie chodzę wiec po nich się nie zorientuje ale tez malo jem zaczynam rzygać a do tego mają sporo miejsca w tym brzuchu co go juz wychodowalam. Wiec pierwszy trymestr moge w ogole nie przybrać. A ty mama290 raczej szczupła jesteś? Ile przytylas w ciąży blizniaczej?

reklama
Moja mama trzyma storczyka przy tv i nic mu się nie dzieje wiec chyba można. Niestety często się zdarza ze w nowo kupionym storczyku cześć kwiatków opadnie ze względu na zmianę warunków i czasem nic się na to nie da poradzić.

U mnie dopiero 10 tydzień i mimo, że nie przytyłam to brzuch mi się juz sporo powiększył i teraz jest
taki wystający. Myślałam że dopiero kolo 4 miesiąca będzie coś widać a tu już :)

Ja wlasnie weszlam na wage i widze 1,5kg wiecej;/ w poprzedniej ciazy w pierwszym trymestrze nic nie pzytylam a mimo to skonczylam z waga +16kg
Ale teraz widze ze ten moj brzuch eyglada conajmniej na 5mc! Ja nie wiem jaki on bedzie w 9mieciacu;D hehe

cześć dziewczyny :-) ja Dopplera na pewno nie będę używać bo po co się stresować.
co do storczyków to ja miałam ich w swoim życiu kilka i zawsze kwitły mi parę razy więc mam do nich rękę chyba że zapomniałam o nawadniania :-(

reklama
Do góry