reklama

Listopad 2015 :)

a ja też pijam kawę. W pierwszej ciąży odstawiłam na dwa trymestry, ale miałam jakieś gwałtowne napady energii nie wiem skąd ;)
Teraz jestem nieprzytomna więc piję i bardzo mi ta kawa smakuje.

reklama
Ale fajnie ze nas przybywa :) I ze tyle usg w tym tygodniu. Musi być wszystko dobrze! papierosow nie pale ale myślę ze tez bym odstawiła najdalej po zobaczeniu 2 kresek. Od kawy mnie odrzuciło calkiem 2 tyg temu myślę ze wrócę do jednej z mlekiem jak już mi się polepszy. Poki co dalej mordują mnie mdłości. A wy jak dajecie rade. Ja zauwazylam ze na czczo nie jest tak zle dopiero po jedzeniu mam jazdy. A ponoc najgorzej jest na czczo a u mnie jakos na opak

Mi też przeważnie niedobrze robi się po jedzeniu. Przeważnie muszę się zmuszać do jedzenia bo na nic nie mam ochoty.
Też w tym tygodniu mam wizytę ( w środę wieczorem) i z jednej strony już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć maleństwo, a z drugiej się boję, żeby wszystko było ok.

Ostatnia edycja:
Ja tez walczę z ciśnieniem. Do tego jestem anemiczka, teraz mam cukrzycę (pierwszy raz) i czuje się...po prostu zmęczona.
Biorę tylko witaminy materna.
Ja kolejne usg mam 5/05 i potem dopiero pod koniec maja wizyte u gina.

Ewelisia myślę że kazda przed badaniem jest i szczesliwa i zaniepokojona jednocześnie. Ja liczę ze po tym usg będę juz duzo spokojniejsza i wreszcie się uwolnie od tych glupich mysli. Jak tak nie będzie proszę o naprostowanie mnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry