Hej,
ja śpię na boku, jakoś wygodniej mi na lewym nie wiem czemu.
Brzuch już mam spory, wysyłałam nawet zdjęcie, i to robione rano a wieczorem jest zawsze sporo większy. Ja ważyłam się tydzień temu u lekarza to jestem 0,5kg na minusie. Ale ja na samym początku schudłam z 2 kg bo nie bardzo mi jedzenie szło. Teraz już jem prawie wszystko więc pewnie zacznie się niedługo waga podnosić. Oby nie za dużo
A w spodniach ciążowych to ja już od dwóch miesięcy chodzę, na szczęście koleżanki mnie obdarowały swoimi, więc nie miałam wydatków. Kupiłam tylko leginsy w h&m.
Narazie niie chcę zbierać rzeczy dla dziecka, bo jeszcze za wcześnie i od 2 miesięcy mieszkamy w swoim mieszkanku więc za dużo mebli nie ma, pokój dziecięcy jest narazie graciarnią wszystkiego, więc nie mam gdzie tego trzymać. Ale ostatnio kolega z pracy męża przyniósł nam reklamówkę ciuszków po swoich półrocznych bliźniakach. I aż mi się zachciało szykować już wszystko dla maleństwa

I jeszcze 3 koleżanki chcą dać, ale to jeszcze trochę poczekam, chociaż jak poznamy płeć. Pewnie jeszcze trochę z dzieciaków od rodziny dostanie, to ciuszków będziemy mieli. Chociaż na tym przyoszczędzimy. Bo ja dalej kasy od szefowej nie dostałam więc już 2 miesiąc bez kasy jestem, czekam na pieniądze z ZUSU. Czekam jeszcze do końca tygodnia i idę to zgłosić do PIPu. Miałam nadzieję, że się obejdzie bez tego, ale niestety nie.