wgoracejwodziekapana
Fanka BB :)
Mamusie, powiedzcie mi coś o chemii, czego unikać? Coś o zmywaczach do paznokci, lakierach, środkach czystości typu domestos itd. Przed chwila zmywalam i malowalam paznokcie. Nie zaszkodzi? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
napiera obudził mnie pełny pęcherz potem kichanie nie dało mi znowu spać a teraz jeszcze boli mnie brzuch jak na@ masakra
ja tez w nocy sie bujalam z moim Olem ida mu trojki I wyl ja tez z tych kreatywnych mam szyje robie na drutach szydelku filcuje u mnie tez duzych objawowo brak czuje ze macica lekko powiekszona po niedzieli ide do mojego gp zeby mu sie pokazac bo ostanio mnie wysmial ze jestem juz za stara na dzieci :-)Co do ciągnięcia brzucha to mnie też ciągnie ale myślałam że to normalne.. dobrze że dziś wizyta u lekarza :-) poproszę o kciukiPo luteinie brzuch juz tak nie ciągnął fajnie się rozluznil ale znowu mam takie zaparcia i wzdęcia ze idzie oszalec.
Justyna ja tez nie jestem krawcowa ale spodnie bluzy czapki i kominy opaski szyje. Troszkę sprzedaje takie hobby z malusim zarobkiem ale ciiiii![]()
ja tez z tych kreatywnych mam szyje robie na drutach szydelku filcuje
Ja prowasdze wlke sama ze soba ........ Mam ochpte kupowac i kupowac , rzeczy ciazowe , rzeczy dla dziecka hahhahahaha trzeba sie powstrzymac jeeszcze troche
poddaj się szaleństwu !