reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kurcze ja przedwczoraj zaczelam plamic na rozowo :( bylamw szpitalu wczoraj ale tu to masakra tylko dali mi paracetamol i kazali isc na ta wizyte 12 :( martwie sie:(

Nie rozumiem tutaj lekarze twierdza ze nie ma leku by podtrzymac ciaze ze nie da sie nic zrobic a w polsce jakmialam taka sytylacje to odrazy luteina no i zostawili mnie w szpitalu na kilka dni .
Niby mowia ze tu lepiej a jak narazie to nic lepiej

u mnie w Norwegii tez do skończonego 3 msca nic nie robia ..twierdza ze jeśli dziewczyna poroni to po prostu płód był słaby i nie warto go ratować bo słabe dzieci im nie sa w kraju potrzebne.... smutne i kontrowersyjne....ale tak jest:( znajoma była w 10 tyg ciąży i dostala krwawienia...w szpitalu dostala tylko tabletki na uspokojenie i kazali obserwować kiedy płód "wyleci"....:-(

reklama
Ja w zeszlym roku urodzilam przedwczesnie blizniaki w 18 tygodniu i tez nic nikt sie tym nie przejol dobrze ze chociaz moglismy je zobaczyc

Do góry