M
mama290
Gość
A dalej plamisz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A to nie było płomienie implantacyjne przypadkiem? Bo jak jednorazowe i różowe plamy enento tak mi się kojarzy..Nie to nie byla nawet krew tylko taki rozowy sluz raczej nie wiem
No to kreatywna mama z CiebieO boże nie mogę tego czytać. Ja od razu luteine dostalam teraz telefon ze trzeba iść do Endo bo TSH za wysokie. Nie dalabym rady gdyby ktoś tak lekceważąco do tego podchodził. Ja dzisiaj sobie poplakalam bo jakoś nie wytrzymuje tej niepewności. Mój endo powiedział ze ciąża nie uprawnia mnie do wizyty na cito wiec zabieram papierki i zapisze się do kogoś innego. Niech mnie w zad pocaluje!!!
Co do rękodzieła to oprócz szycia nawie się decoupagem i sutazem