reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja bylam na scanie 2 tygodnie temu bo gp mnie wyslal zrobil test i skierowal zaraz do szpitala i pojechałem ale ni bylo nic widac wiec kazala mi przyjsc kescze raz 12 marca

Aha i dodam ze jest mi tak potwornie zimni najczeaciej to w nocy ze poprosty czuje jak bym zamarzala w dzieci i maz na krutki rekaw chodza no ja nie wiem co jest nie tak ze mna nigdy w rzyciu tak sie nie czulam a tam gdzie mieszkalam za dziecka bywalo -25 -30

dziewczyny edytujcie swoje posty :) nie dodawajcie jeden pod drugim bo jak admin wpadnie to będzie kiepsko:):)

Gina ja tez nie mam kompletnie zadnych objawow :) a bedac ok 5 tyg dopiero test robiłam:) wiec spokojnie:) ja poki co tylko orientacyjnie stwierdzam który to tydzień...jak będę wiedzieć na 100% to wtedy się pochwale ale poki co wole podchodzić "na chłodno" .....i Tobie tez radze :) choć wiem ze to nie latwe...ale denerwując się nie będzie wcale lepiej:):):) wyluzuj kochana:):):)

Ja jako takich wielkich objawow tez nie mam wiadomo starch jest I schiza tez lape sie na tym ze poprostu zapominam ze jestem w ciazy ale mam taki przyplyw energy ze moglabym caly dom wysprzatac :-)

Anastazi widze ze corke masz z lipca ja mialam byc lipcowka 2013 ale chlopaki zdecydowali w maju sie urodzic :-)

mama290 masz już czwóreczkę maluszków?:) podziwiam:) no i maj to dużo przed terminem...ale im się paliło na drugą stronę:):):)

ja miałam być czerwcówką ale moja mała się az tak nie spieszyła na swiat wiec jest lipcowa:):) charakterek po tatusiu:) na wszystko ma czas...już od małego:-D

reklama
Wiecie tutaj na kase chorych tez ciezko cos zalatwic jak sie cos dzieje to zwykle konczy sie lataniem prywatnie. Nie mowie teraz akurat o ciazy chociaz tez jest prowadzona prywatnie ale jak zaczelam chorowac i zostalam lezec w szpitalu to po wyjsciu okazalo sie ze zanim zacznie sie leczenie na kaae chorych to ja predzej zejde z tego swiata i wszystko trzeba bylo zalatwiax prywatnie , masakra jakas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry