reklama

Listopad 2015 :)

reklama
hej dziewczyny :-) ja wczoraj miałam usg na wizycie i Pan doktor powiedział że na 70% będzie chłopak :-) ale się cieszę :-) w poniedziałek mam połówkowe więc mam nadzieję że się potwierdzi :-)

dziś z synkiem byliśmy w ZOO w Oliwie :-) nałaziłam się jak dzika ale było super. też miałam sprzątać w tym tygodniu a szczególnie że moja siostra przyjechała i miała mi pomóc ale coś motywacji nie ma a szafki w kuch się aż lepią...

jeśli chodzi o miejsce dla nowego członka to u Nas w grę wchodzi mały remont w pokoju synka. mąż zrobi nową szafę itp. na początku będę miała kołyskę a jak wyrośnie to łóżeczko

Lotka Kochana właśnie widziałam Twoje nowe rękodzieło... Sowa cudo:) jakie ma wymiary? Można gdzieś kupić jak coś?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
dzieki ;-) ciesze sie ze sie podoba ;)
sowa ma ok 6,5cm wysokosci i ok 15-16 cm w obwodzie.
można kupic jak tylko nową udziergam, jak mam kolory na stanie to mozna tez sie co do tego dogadac. pisz na priv, tu albo na fanpage ;-)

finkemma zdrówka i spokoju:) ja dziś byłam na usg, z maluchem wszystko w porządku, waży 171g więc już niezły klocuszek :) i kopie prosto w łożysko, a łożysko mam na przedniej ścianie, więc doktorka powiedziała, że mogę jeszcze nieprędko go poczuć :( ale chłopak dalej jak się patrzy, więc już chyba tak zostanie.

Sylka jestem z Płocka, więc kawałek do Wawy jednak mam, a z Okęcia odbieram męża, przylatuje na 6 dni, następna wizyta dopiero w listopadzie, więc to ważny czas dla nas ;-)

Oj to spory kawalek a Plock to bardzo ładne miasto i okolice :) Tez masz męża w rozjazdach. Wspolczuje wam tych rozłąk to musi byc z jednej strony bardzo trudne z drugiej umacniajace. Ja nigdy bez mojego dluzej niz weekend nie byłam nawet nie umiem sobie tego wyobrazić. Lotka daj namiar na fanpage bo zapodzialam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry