reklama

Listopad 2015 :)

Znam mamuski ktore nie prasuja ale to w sumie rzadkosc z kim bym nie rozmawiala to tak do roku prasowanie obowiazkowe. Ja do tej pory prasuje corki ubrania meza koszulki i spodnie, firany i posciele a swoje to tylko to co sie gniecie. Nie przeszkadza mi to wlanczam film i zelasko w ruch. A teraz dojdzie czlonek rodziny dodatkowe prasowanie dodatkowe sprzatanie po jeszcze jednej osobie i prania wiecej i mycia naczyn heh ogolnie obowiazkow dochodzi.
Jakos to bedzie . Ostatnio mam kryzys bo strasznie psy mnie denerwuja :( tupaniem szczekaniem wskakiwaniem na sofy :( teraz widze to co bedzie mi bardzo przesKadzac jak Alex sie urodzi. Musze sie wziasc troche za nie i chyba oducze spania na sofach :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja prasuje te pierwsze a pózniej juz nie takie miałam sterty prania ze chyba bym nic innego nie robiła tylko prasowała a moja babka od sprzątania nie prasuje wiec zostają mi tylko mundurki szkolne a takie małe ciuszki to wrzucam do suszarki wyciągam składam i jak podrasowane u nas zmywarka i pralka chodzi w kółko:)

Kinia ja mam nowa ale stara była zupełnie inna ta która mam teraz to Ferrari wsród suszarek nic nie niszczy nawet takich naprasowanek na bluzkach dzieci w lato susze na dworze jak jest pogoda bo lubie a w zimę suszarka i cześć ubrań rozwieszał po domu dzisiaj np miałam 2 pranie i trzecie w pralce będzie sie prac w nocy bo mam tańszy prąd i staram sie wykorzystywać ja muszę sobie wszystko upraszczać nic nie myje w rękach wszystko w zmywarce moj ma z30 koszul i jak wszystkie mu wyjdą to sobie wiezie do pralni i tam mu prasują i piora

hej melduję się i ja :-) czuję się ok :-) jutro jadę o 13 po męża na lotnisko :-) więc będę raczej sporadycznie zaglądać. ale postaram się was informować co u mnie :-)

pozdrawiam serdecznie :-)

Chyba i ja w te worki prozniowe sie zaopatrze i przygotuje juz wszystko :) czy wasze dzieciaczki tez jakies mniej ruchliwe w te upaly? Moja mala wczoraj tylko rano pare kopniakow mi dala i caly dzien nic... A ja juz od zmyslow odchodze ehh

KASZ moja cały dzień nic poza rankiem i wieczorem :) wiec myślę że normalne gorąco jest to spia he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Moj Alex sie wierci duzo ostatnio dzis tez buszuje odkad zaczelam rozmawiac z mezem. Jak dlugo nie kreci sie wlanczam piosenke indili i po chwili juz buszuje. Obudzily mnie dzis grzmoty ale jakie glosnie pioruny tez byly ale co jest dziwne niebo praktycznie bez chmur a jak chmurka to biala na blekitnym niebie pewnie gdzis daleko ta burza a tak sie niesie. Na dworze 21 st przyjemnie chlodno a w domu 30 st okna potwieralam z nadzieja ze sie wychlodzi bo zapowiadaja ze dzis nadal tak goraco ma byc .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry