reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ale ręce mi opadają czemu zamiast mówić o leczeniu mówią o tym co łatwiejsze lekarze powinni chcieć ratować życie...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ewel87 ja planuję w Szpitalu Bielańskim :) Katarzyna92 też Ci życzę kochana lepszego dnia! Też mam jutro wizytę połówkową i czuję lekki niepokój, no ale mam nadzieję, że wszystko ok. Jeśli chodzi o wyjazd nad morze to polecam Wam dziewczyny Ustkę :)

Kasia trzymam kciuki podejście lekarzy bez komentarza mówią do ciebie jak do dziecka w kółko to samo nie rozumiem po co to powtarzać przecież ani wyników nie ma ani jakiejś sensownej diagnozy narazie czasem lekarze myśle ze sa jacyś ważniejsi przecież dorosła jesteś i to tylko twoja decyJa przykro mi ze cie tak traktują

Kasia, trzymam kciuki za jutro i za wyniki amnio!
My tez nad Bałtyk jedziemy 2 sierpnia na tydzień, żeby uniknąć korków w niedziele wyjeżdżamy i w sobotę wracamy. Będziemy w Międzywodziu obok Międzyzdrojów, kawal drogi ale jest szansa na cieplejsza wodę i szerokie plaże).
Ja myślałam rodzic w Inflanckiej ale teraz bardziej i bardziej skłaniam się do Pruszkowa, niedawno tam mieli remont i podobnie poprawiło się bardzo ostatnio. Ale i tak pójdziemy tam przed porodem zobaczyć jak to wygląda.

Kasiu kciuki za jutro barrrdzooo silne! Chetach w pruszkowie jest bardzo ok. Jedyne co to nacisk na sn. Moja koleżanka ostatnio 12h sie meczyla w końcu miała cc wcześniej nie chcieli okazalo sie ze maly miał nozki pepowina okręcone :/ warunki tak to maja bdb

To rosna te dzieci he ciekawe ile moje wazy w 19 tyg i 1 dniu mialo 262 g teraz moze tez ma z 400g:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu na dobrą sprawę dzisiejsza wizyta nie wniosła nic do sprawy zarówno dobrego jak i złego, więc dalej wszystkie razem z tobą mamy nadzieje na bardzo pozytywne wieści o Twoim dzidziusiu. lekarza zatkało ale niczego nie potwierdził, także jesli tak jak mówiły koleżanki Ty wiesz czego chcesz i pragniesz także się tego trzymaj. Ja mysle ze lekarze tak mówią bo wiedzą ze jestes młoda i chcą zebys byla swiadoma różnych rozwiązan ale to nie oznacza ze ich zdanie musi pokrywac sie z Twoją decyzją.
Kochana połóz sie odpocznij juz jutro kolejna wizyta za która mocno trzymam kciuki, dasz rade!!!

Powiem z lekka ze mnie pomalu tez zaczyna stresik dopadac przed jutrem taki nasz urok martwienia sie o te dzieciaczki juz od poczęcia.

Do góry