reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Bole typu miesiaczkowe obudziły mnie o 5 rano. bylam 9 dni po terminie. O 14 mialam tylko 2 cm. Zaczelo bolec o 17. Dostalam zastrzyk w pupe i sie rozkrecilo. O 22 porodowka w 1 godz z 4 cm do 10 przeszło. Syn urodził się przed północą. Jak zjechałam na porodowke to rodziła dziewczyna z patologi bo po kroplowce wody jej odeszły. Zapytałam ile mi jeszcze do niej brakuje. Usłyszałam że sporo a urodziłam 2 min po niej.

reklama
Ale drugi porod zalezy tez od organizmu kobieta lepiej znosi przewaznie jest tak ze psychicznie nastawia sie na jeszcze gorszy porod a w rzeczywistosci jest duzo lepiej i lepiej :) :) :)

Moni ja juz mialam cc i przeszlam fatalnie i dlatego tak sie boje. Chociaz teraz jestem przygotowana ze bedzie cc i jakos tak moze bedzie planowo i na spokojnie wiec i jak to moja polozna ze szkoly rodzenia powiedziala teraz bedzie cc a nie ratowanie zycia wiec napewno bede lepiej zszyta i bedzie mniej bolalo

Claudia31 ja tez sie boje im blizej porodu tym wiekszy strach nie oszukujmy sie porod sam w sobie nie jest przyjemny tylko po porodzie jest najpiekniej no ja mialam drugi latwiejszy Agami ale my kobiety musimy skupic sie narazie na bardziej przyjemnych chwilach dla dobra naszych maluszkow na przyklad wyprawka piekne kopniaki naszych dzieci a wiara

reklama
Do góry