reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kinga a jakie blizniaki sa w rodzinie dwujajowe?? bo tylko takie sie dziedziczy I tylko w lini matka corka babka a bylas juz u lekarza??? bo wiesz duzy przyrost bety moze tez zwiastowac chorobe

reklama
dwu jajowe u mnie i u partnera ;) nie byłam jeszcze, ale 19 marca idę. Póki co nie chcę się martwić, wiem, że duży przyrost może świadczyć o chorobie tzw. zaśniadzie ale mam nadzieję, że to nie to ;) i wszystko mam nadzieję, dobrze się rozwija w środeczku ;) zastanawiam, że generalnie czy nie iść do gina wcześniej niż 19 ale wtedy raczej nie bardzo będzie co oglądać :p chciałam iśc tak w 5-6 tygodniu ;) ale zobaczymy ;)

Kinga to idz wczesniej chcociaz ciaza blizniacza tez tak szybko moze sie nie pokazac:-) ale lepiej dla spokojnosci isc sprawdzic

Dobra, wizytę mam w środę, dopiero wieczorem no ale cóż poczekam te dwa dni;) troszkę się zmartwiłam, po Twoich postach mama290 ;) ale mam nadzieję, że wszystko będzie super i żadnej choroby nie mam ;)
Oletka a Ty byłaś już u lekarza? :)

Ostatnia edycja:
Kinga ja to ci zycze I nawet czworaczkow :-) ale ciaz blizniacza to ciaza podwyszonego ryzyka nie wiem czy chcialabym jeszcze raz to przejsc :-)najgorsze dla mnie bylo to ze moi wczesnie sie urodzili I az 40 dni spedzili w szpitalu bardzo nerwowy czas dla nas ja sie swietnie czuje nic mnie specjalnie nie meczy I to tez mnie martwi lekko

Ej nie straszmy sie zwajemnie chorobami bo na tym etapie ciazy to jak cos jest nie tak to bedzie i nic z tym nie zrobimy a sama ciaza jestnwystarczajaco stesujaca. Wiec cieszmy sie ze beta rosnie i tyle . wszystko bedzie ok i bedziemy szczesliwymi mamami.

Wiecie co.. znalazłam kalkulator bety i według niego wszystko jest w jaknalepszym porządku, ale w razie czego idę w środę do lekarki ;) powinno być już coś widać, bo według takiego przyrostu w środę o 17 będzie już powyżej 1000 więc może coś zobaczę :D

reklama
A cos znaczy co serduszko czy czarna plamke jako jajo :-) ja chyba bety nie mialam jeszcze 1000 bo to byl 4 tydzien i 3 dni a czarna plamka byla :-)

Do góry