reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Masakra, aż się nagle zle poczułam. Straszna tragedia. Ja nie czytam nawet innych forum. Ostatnio kurde Często mi coś Dziwnie serce kolacze takie naprawdę bardzo Dziwne uczucie. Siedzę sobie na.kursie angielskiego i jakoś mi tam śmiesznie serce wali i źle mi się wtedy oddycha ivmam wrażenie że zaraz coś.mi się złego stanie.

reklama
Wiolinka zależy jak często chcesz prac noworodek zużywa około 8 dziennie ale ta ilośc maleje wraz z wiekiem dziecka
Ja nie jestem eco świrem ale jem w 90 % organic nie używam chemi w domu gospodarczej żadnych domestosow myjemy się głownie mydłem które tez sama robię nie używam tez chusteczek nawilzonych tez wielorazowe sadze warzywa ale tylko w donicach bo nie mam pewności co do ziemi nie daje się zwariować szczepie dzieci ale nie nadużywam leków
Ona a bierzesz magnez ? Ja mam tez takie kołatania serca i po magnesie mi przechodzi

Ja mam i teściowa i rodziców na wsi . Zawsze zwozimy cuda z grządki. Borówki grzyby ostrezyny sami zbieramy. Do herbaty robie syrop z mleczy oraz soki z dzikich malin itd. Dla małego zwozilam młoda jagniecine króliki i takie tam swojskie hodowlane zwierzaki a jajka mam tylko swojskie

mama290 juz mi o tym sporo pisałaś -pamiętam. :happy: A jak nie upiorę to mi zabraknie i co wtedy? Może jednak 20 sztuk będzie ok? Przeczytałam kilka artykulów i na blogach to mamy piszą żeby mieć 15 - 20 sztuk. Taka średnia.

Nie, biorę tylko witaminy dla.kobiet w ciąży. To tam są jakieś witaminy i ten kwas foliowy. Czasem jak jestem sama i mi się tak Dzieje to.się boje ze mi się coś zaraz stanie. Są dni że jest ok a są takie ze mam tak kilka Razy w ciągu dnia... I już się tym.zaczynam stresować czy coś mi nie jest

Moja teściowa to jajka spod dupki kury wyjmuje i są takie cieplutkie i obsrane. I pyszniutkie. Niestety teraz ich nie jadam, tylko w odwiedzinach. Szkoda.
A co do tych pileuszek to dobrze, że mam jeszcze tyle czasu na zastaowienie.Poza tym można zawsze dokupić w trakcie.

Wiolinka ja kupowałam na ebay pule coś po 3 £ bez wkładu chyba babyland sluza mi do dzisiaj wkłady mam bambusowe mikrofibra mnie wkurzała ja mam gdzieś około 100 na dziś dzień jadę póki mi się nie skończą prawie wszystkie a pózniej robię dwa prania wkłady osobno na 90 stopni a pule na 60 zawsze mam pare tetrowych i jak mi już się wszystkie kończą to zakładam tetrę i jakieś gacie np z wełny

reklama
100 sztuk? Wow! Sporo ale ty masz bliźniaki. :) 3 f za sztukę? Ciekawe ile bym kupiła za złotówki, musze to poprzeliczać.
100 nie kupie ale może wiecej niż 20, zobaczy się.

Do góry