reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Witamina d3 taki u mnie jest program badawczy chcą dowieść ze ma wpływ na szybszy wzrost kości matki i dziecka

reklama
U nas od dawna w sumie wykazało ze Wit d3 ma ogromny wpływ na rozwój dziecka i tez na matkę w ciazy dlatego jest ważna bardzo w ciazy. Pewnie każda bierze z 1000j minimum jeszcze latem jak jest słonko to jest inaczej ale ogólnie społeczeństwo nasze ma. Niedobór szczególnie w okresie jesienno zimowym.
Ja juz nie śpię... Wizyta dziś i od rana cykor:)

Hej:) o której Ewel wizyta? Ja 10.40 czyli moze o 11 wejde. Ale przez to ze prenatalne byly tak niedawno jestem w miarę spokojna po raz pierwszy w tej ciąży. Ten spokój mógłby juz zostac heh ale znając mnie to wątpię :)

Hej ale ciezko was nadgonic wczoraj poszalalyscie :)
Co do płci tez bym chciala dziewczynke zeby byla parka ale jak bedzie drugi chlopak to juz meza uprzedzilam ze do 3 razy sztuka :) Najwazniejsze zeby bylo zdrowe nie ma co sie nakrecac, ja w I ciazy w 17tyg zobaczylam jajka jak dzwony tak nam sie maly rozrkraczyl ze nie bylo watpliwosci :) teraz czekam zobaczymy :)
Co do pieluch to jestem za wygodna i utone w wielorazowych ale u mnie nie ma ze boli od 8miesiaca nocnik,
Ja jutro mam wizyte ale ze usg mialam w zeszlym tyg to pewnie samo badanie i poslucha serducha w czerwcu 16stego mam prywatnie usg a w lipcu polowkowe zobaczymy .
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !

Też macie czasem wrażenie że jest wam już ciężko??? Mój m się ze mnie śmieje że się zasiedziałam w łóżku i wstać nie mogę ale strasznie ciężko się jest mi podnieść czuje się taka ociężała
ja sie czuje jak słonica, chociaz nie wygladam :) a i ruchu mam sporo. wstaje 6:30, zbieram cała dwojke i starszego prowadzimy do przedszkola, potem kawa, cos w domu, troche szydełka :D potem powrot na 15 po synka, znow cos robie, maz wraca po 19, kapanie, spanie i tak w kołko, chyba zbyt monotonnie :D
jak wchodze na to moje 2gie pietro to zaczynam sapac heheh widze calkowicie inaczej znosza juz ta ciaze, w poprzednich latałam jak nakrecona... chociaz jak teraz mysle to chyba wiecej drzemek mogłam sobie dawniej zrobic, a teraz nic.

Ewel na pewno będzie dobrze nie ma co się stresować na zapas ja łapie go przeważnie jak wiem że zaraz mam wejść do gabinetu przynajmniej tak miałam ostatnio:)

Trzymam kciuki za wasze wizyty:)

reklama
Serce wtedy bije jak szalone:)
Napisze po wizycie SYLKA tez napisz i reszta całą która ma wizyty tez:))
Ja mieszkam na 2 piętrze i tez się mecze szybciej jak wchodzę po schodach :)

Do góry