reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A ja wam powiem że ja odebrałam te wyniki ale nie wczytywałam się w nie pielęgniarka powiedziała że wszystko jest dobrze to nawet na to nie zerkam tylko na opis

reklama
Kurde zmeczona jestem po calym dni i tym stresie z tymi wynikami ... rano bylam z corka na zakupach kupilam kilka maxi sukienek i spodnic jeszcze tylko jakies bluzki potrzebuje i na lato i cieple dni starczy

Ja rano Czułam się idealnie, na spacerku też. A Teraz od dwóch Godzin boli mnie głowa, że Siedzę i nic nie robie, bo jak wstanę to mam wrażenie że mi zaraz wybuchnie. Tak mnie głowa dawno mocno nie bolała

reklama
Hej dziewczęta,

a propo wynikow badan ja dzis mialam robiony pappa, czekam na wynik bedzie we wtorek lub w sobote.
Ale jesli chodzi o prawdopodobienstwo to wynik taki ze na podstawie statystyk i samego wieku matki (mam 32 lata) i nie mam dzieci, ryzyko np urodzenia dziecka z zespolem downa to 1:491, po badaniu NT na USG ryzyko spadlo 4krotnie bo wyszlo prawie 1:2000, zobaczymy co jeszcze test pappa na to.

Do góry