reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dziękuję Ewelisia, masz rację, a fotkę muszę zrobić bo posługuję się nowym nazwiskiem a w dowodzie wciąż stare
Sylka bardzo Ci współczuję, mnie zostały już tylko sporadyczne mdłości i masakryczne bóle głowy. Co do piersi to bolą mniej, ale są większe i na brodawkach od dawna mam już żółte strupki
Mamba jak radzisz sobie z tymi bólami ? bierzesz coś ?

reklama
Sylka współczuję tych wymiotów i mam nadzieje, że szybko miną bo pewnie nieźle juz Cię wymęczyły. Ja teraz czuję się już bardzo dobrze, nie mam mdłości, piersi tez mnie nie bolą i ogólnie nie mam na co narzekać:)

SYLKA mnie piersi nie bolą raczej ale sutki i zazwyczaj w nocy:)
Ja dziś ciut ogarniam w domku potem jadę do siostry zostać jej z córeczka i jakieś zakupy obiad i dzień zleci a wy

Ja objad mam z wczoraj barszczyk z uszkami i golabki... zaraz ide z corka na spacer po bulki do sklepu a potem chyba bede odpoczywac w ogrodze jak pogoda pozwoli :-)

Mamba ja robię tak samo, bezsilna jestem bo u mnie paracetamol nie bardzo działa, ale dziecko jest ważniejsze
Kinia ja idę z dziećmi do empiku (mają dziś wyjątkowo wolne), będą sobie wybierać prezenty na dzień dziecka
Fajnie, że jest to forum i można się pochwalić/pożalić, jakoś tak łatwiej jest wiedząc, że jest nas tyle ;-)

reklama
Kinia, ja ketchup jem i sporadycznie musztardę też, bo za nią nie przepadam ale robię taki fajny sos miodowo-musztardowy do zeberek więc tak. jem :)

Wczoraj był super dzień - od 2 miesięcy pierwszy rodzinny spacer z mężem i córką. Był plac zabaw, wybory, lody, znowu plac zabaw, poznaliśmy super sąsiadkę z córeczką w wieku podobnym do naszej, tylko wieczór wyborczy nam popsuł nastrój. Tylko tyle napiszę, że trochę już chodzę po tym świecie i doskonale pamiętam kilka życiorysów... w ten nowy nie wierze, bo nowy to stary tylko inną maskę założył.

W planach dziś małe ogarnięcie domu i ... i zobaczymy co dzień przyniesie :)
Miłego dziewczyny!

Do góry