reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Anushka chyba pojechala na wakacje ? Oby miala udane :-) .... ja kupuje tez ciazowe na ebay ale chce sobie kupic stroj na basen i chyva wybiore sie do mothercare ...

reklama
Pewnie Aleali zajmij sie mężem;). Mi tez dokuczaly skurcze i magnez mi pomaga na nie i na podbrzusze :) Ja bylam w Płocku kilka razy a raz na majówkę w Skrzynkach? Chyba tak sie to nazywalo i bylo piekbie tylko pogoda paskudna. Ja chyba jutro pojade do arkadii bo kolo mnie w ogole nie ma ciazowych dzialow :/.

Ja spodnie w sumie kupiłam 2 pary i leginsy bluzki mam takie luzne tuniki wiec jest ok brakuje mi sukienek w których teraz bym wyglądała dobrze coś kupie na wyprzedaży. Sylka do Arkadii mowisz:) może coś znajdziesz w super Pharm są dobre promocje teraz szczególnie jak ma się kartę jest zniżka na pampersy produkty z canpol o 50%tansze i omegamed dha za 28zl zawsze 60kosztowal

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Blisko całkiem jednym autobusem jakieś 20min jade:) dziś nie dam rady ale mam. Nadzieję że któregoś dnia się zgadamy na kawkę :))

Ja jutro jade jakos kolo poludnia jak cos to daj znak :) Ale dzis piekna pogoda nie spodziewalam się tylko kurcze cos mnie zoladek pobolewa nie wiem od czego bo nic takiego nie jadlam wczoraj :/ na szczescie bardzo delikatnie moze minie szybko.

U mnie układ pokarmowy w ciąży zrobił się strasznie wrażliwy wiec tez czasami boli:) miete pije wtedy jedna filiżankę lub rumianek czasami koper

U nas Hania będzie dzielić pokój ze starszą siostrą. Na początku pewnie będzie spała u nas/z nami a jak będzie nieco większa przeniesiemy ją do "pokoju dziewczynek". Po wakacjach planujemy kupić starszej "dorosłe łóżeczko" (takie z barierką) a później dziewczyny pewnie dostaną piętrowe. Myślimy też o zmianie mieszkania na większe/może domu więc zobaczymy jak się ułoży.

Ja ciążowe kupiłam głównie w c&a, troszkę na allegro i kilka sztuk w happymum. Kilka ubrań miałam z poprzedniej ciązy - więcej chyba nie będę potrzebować. Nie wiem jeszcze jak jesień ale może się uda jakoś przechodzić w tym co mam - wszystko zależy od pogody.

ewel - ja też mam wariacje z układem pokarmowym... wrażliwa się zrobiłam strasznie i naprawdę muszę uważać co jem aby mi nie zaszkodziło. Nigdy tak nie miałam...

Stwierdzam ze moje dZiecie chyba nie lubi zakopow no tak mnie dziś pokopalo ze szok a raz dostałam tak boleśnie ze aż sie w pół zgielam jeden dzień cisza ale za to na drugi dzień nadrabia od rana do wieczora ja staram sie kupować używki ciążowe pózniej oddaje albo wyrzucam to samo z dzieciowymi po chłopakach tera daje bo w rodInie mojego jest chłopiec 10 miesięczny a ze maja krucho z kasa to im sie przyda wcześniej oddałam dziewczynie z oglosZenia mnie meczy zgaga czasem to biore reni my tez zmieniamy chłopaka łóżka na piętrowe bo za duO miejsca zajmą dwa osobne łóżka w pon przychodzą robić gaz LO matko podłogi bedą zrywać juz sie nastawiam psychicznie :)

reklama
No właśnie mi zoladek tez płata filgle wiec musze uwazac i mysle ze te wymioty ktore czasami mi sie zdarzają to juz chyba nie hormony... sama nie wiem. Ewel a w arkadii c&a i hm maja dzialy ciazowe prawda? Co do remontów to na pewno czeka nas malowanie i przestawianie mebli i gimnastyka zeby lozeczka lub wieksze lozeczko pomiescic i jakas komode na ciuchy maluchów. I mam nadzieje max do ich roczku bedziemy tu mieszkac.

Do góry