reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Pewnie Aleali zajmij sie mężem
. Mi tez dokuczaly skurcze i magnez mi pomaga na nie i na podbrzusze
Ja bylam w Płocku kilka razy a raz na majówkę w Skrzynkach? Chyba tak sie to nazywalo i bylo piekbie tylko pogoda paskudna. Ja chyba jutro pojade do arkadii bo kolo mnie w ogole nie ma ciazowych dzialow :/.
Ja spodnie w sumie kupiłam 2 pary i leginsy bluzki mam takie luzne tuniki wiec jest ok brakuje mi sukienek w których teraz bym wyglądała dobrze coś kupie na wyprzedaży. Sylka do Arkadii mowisz
może coś znajdziesz w super Pharm są dobre promocje teraz szczególnie jak ma się kartę jest zniżka na pampersy produkty z canpol o 50%tansze i omegamed dha za 28zl zawsze 60kosztowal
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Sylka87
Ja jutro jade jakos kolo poludnia jak cos to daj znak
Ale dzis piekna pogoda nie spodziewalam się tylko kurcze cos mnie zoladek pobolewa nie wiem od czego bo nic takiego nie jadlam wczoraj :/ na szczescie bardzo delikatnie moze minie szybko.
angoba
U nas Hania będzie dzielić pokój ze starszą siostrą. Na początku pewnie będzie spała u nas/z nami a jak będzie nieco większa przeniesiemy ją do "pokoju dziewczynek". Po wakacjach planujemy kupić starszej "dorosłe łóżeczko" (takie z barierką) a później dziewczyny pewnie dostaną piętrowe. Myślimy też o zmianie mieszkania na większe/może domu więc zobaczymy jak się ułoży.
Ja ciążowe kupiłam głównie w c&a, troszkę na allegro i kilka sztuk w happymum. Kilka ubrań miałam z poprzedniej ciązy - więcej chyba nie będę potrzebować. Nie wiem jeszcze jak jesień ale może się uda jakoś przechodzić w tym co mam - wszystko zależy od pogody.
ewel - ja też mam wariacje z układem pokarmowym... wrażliwa się zrobiłam strasznie i naprawdę muszę uważać co jem aby mi nie zaszkodziło. Nigdy tak nie miałam...
Ja ciążowe kupiłam głównie w c&a, troszkę na allegro i kilka sztuk w happymum. Kilka ubrań miałam z poprzedniej ciązy - więcej chyba nie będę potrzebować. Nie wiem jeszcze jak jesień ale może się uda jakoś przechodzić w tym co mam - wszystko zależy od pogody.
ewel - ja też mam wariacje z układem pokarmowym... wrażliwa się zrobiłam strasznie i naprawdę muszę uważać co jem aby mi nie zaszkodziło. Nigdy tak nie miałam...
M
mama290
Gość
Stwierdzam ze moje dZiecie chyba nie lubi zakopow no tak mnie dziś pokopalo ze szok a raz dostałam tak boleśnie ze aż sie w pół zgielam jeden dzień cisza ale za to na drugi dzień nadrabia od rana do wieczora ja staram sie kupować używki ciążowe pózniej oddaje albo wyrzucam to samo z dzieciowymi po chłopakach tera daje bo w rodInie mojego jest chłopiec 10 miesięczny a ze maja krucho z kasa to im sie przyda wcześniej oddałam dziewczynie z oglosZenia mnie meczy zgaga czasem to biore reni my tez zmieniamy chłopaka łóżka na piętrowe bo za duO miejsca zajmą dwa osobne łóżka w pon przychodzą robić gaz LO matko podłogi bedą zrywać juz sie nastawiam psychicznie 
reklama
Sylka87
No właśnie mi zoladek tez płata filgle wiec musze uwazac i mysle ze te wymioty ktore czasami mi sie zdarzają to juz chyba nie hormony... sama nie wiem. Ewel a w arkadii c&a i hm maja dzialy ciazowe prawda? Co do remontów to na pewno czeka nas malowanie i przestawianie mebli i gimnastyka zeby lozeczka lub wieksze lozeczko pomiescic i jakas komode na ciuchy maluchów. I mam nadzieje max do ich roczku bedziemy tu mieszkac.