reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No tez wlasnie wchodze co chwile i sprawdzam. Miala polowkowe na 17 i milczy. Mam nadzieje ze dzisiaj spedza mily dzien po wizycie i zapomniala o nas i jutro sie po prostu odezwie

Mama ja mam wizyty co 5 - 6 tyg tu w uk tak jest i tez ani kontaktu z gin ani nic tylko o tyle dobrze ze mam go ok i wypisze mi skierowanie ba wszystko co chce ..

Hej dziewczyny nie zapomniałam o was tylko u mnie wieści nie najlepsze wczoraj spędzałam wieczór z mężem bo niestety nie mogłam się uspokoić:( U nas niestety nie kolorowo mały ma poszerzone komory mózgu obustronnie i móżdżek z cechami wgłębienia się do kanału kegowego czyli inaczej wodogłowie... i przepuklinę oponowo rdzeniową:( Dziś idę do mojego gina pewnie dostane skierowanie do szpitala albo na kolejne usg:( Bo na opisie napisał ze potrzebna jest konsultacja w szpitalu o 3 stopniu referencyjnosci... Z tego co się dowiedziałam to w krakowie nie ma nikogo kto leczy takie wady:( Mąż twierdzi ze może się pomylił ale ja już niczego nie jestem pewna całą noc nie śpię nie wiem jak przeżyje do 15 :(

Ostatnia edycja:
Kasia Kochana moja dziwne ze w tym wcześniejszym usg nic nie wyszło... Nie rozumiem tego. W Warszawie jest dużo szpitali o 3 st referencyjnosci jak coś to na jakąś pomoc z mojej strony możesz liczyć. Nie wiem jak Cię pocieszyć ale często jest tak ze wszystko kończy się lepiej niż się spodziewamy

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

W krk też jest jeden którego nie na widzę ale będę musiała się zmusić i iść bo nie poddam się bez walki:(
No niestety wcześniej nic nie wyszło ale z tego co mi lekarz mówił to mało co się da z tym zrobić jest jedna lekarka w Bytomiu która się zajmuje takimi wadami ale też nie ma gwarancji ze podejmie się leczenia..:(

Ostatnia edycja:
Najbardziej nie rozumiem tego czemu ktoś po przejściach znowu jest na to skazany czasami sobie tlumacze ze Bóg wybiera tych silnych ale czasami mi brak slow...
Kasia a dzis na wizytę idziesz kochana? Na ktora godzinę?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Muszę iść do mojego Gina z tym opisem i zdjęciami bo on musi zadecydować co dalej od 15 przyjmuje więc może przyjmie mnie bez kolejki... Jeśli chcesz to wyśle ci wiadomość prywatną z nr tel bo teraz jadę z m bo chce wziąść sobie opiekę na mnie i pewnie do wieczora mnie nie będzie na forum bo może być tak ze wrócę do domu po rzeczy po wizycie i pojadę do szpitala...

reklama
Kasia ja tez slyszalam ze gdzies w Lublinie i w Toruniu sie tym zajmuja i ze podobno to da sie podleczyc / wyleczyc ze dzieci potem rozwijaja sie normalnie, ja wieze ze znajdziesz odpowiedniego lekarza ktory Wam pomoze ...

Do góry