reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A ja dzisiaj zapisałam czorty do przedszkola i chyba od poniedziałku startujemy z jednej strony sie cieszę bo to zawsze 3 godziny a z drugiej sie martwię jak tam moje maleństwa dadzą sobie radę

reklama
Smiac mi sie chce bo kochamy nasze dzieci jak wariatki ale glownie o nich mowimy wlasnie czorty terrorysci i inne urocze przezwiska hahhaha

Claudia ja ci ich wyporZycze na tydzień :) to dużo więcej nazw byś wymyśliła :) ja ostatnio mówiłam ze są chodząca katastrofa czego nie dotkną to niszczą mam od dwóch dni grzejniki i juz kombinują jak by tu je od tej ściany rozmontować juz o zaworach prz nich nie wspomnę przed przetestowaniem. Całego systemu muszę poprosić hydraulika zeby jeszcze raz wszystko posprawdzal bo napewno coś pokręcili a mieli dostęp raptem do dwóch jak byli mali to byli tacy słodcy i grzeczni a teraz sobie odbijają ale mam nadzieje ze w przedszkolu naucza sie wołać na nocnik bo w tej sferze poległy moje rodzicielskie umiejętności

Mama ja zawsze jak opowiadalam ze moje dziecko to istny demon demolka to wszyscy tak sie usmiechali i chyba mysleli ze po prostu sobie nie radze do chwili kiedy nie posiedzieli z nami kilku godzin na jego gruncie. Ostatnio byla u mnie kolezanka z corka i chyba juz wiecej nie przyjdzie i jak wychodzila to mi powiedziala ze mnie przeprasza bo wczesniej to sie troche ze mnie wysmiewala ze se rady w wlasnym dziexkiem nie daje. On jest kochamy ale ma takie pomysly ze nigdy nie jeste, w stanie przewidziec co mu przyjdzie do glowy

Ja tez nie raz sie wydre na moja corke i mowie ze pierze mi mozg bo ona non stop gada i gada czasami po ciezkim dniu w pracy chce chodz 5 min ciszy ale z moja niunia to nie mozliwe chyba ze spi hahaga

Weszlam przez przypadek na poerwsza strone ia tak jakos ji sie przykro zrobilo bo Justyna zakladala ten watek taka szczesliwa byla a to juz tyle czasu jak okazalo sie ze jednak nie tym razem bedzie mama

Ja mam tego pechola ze ja mam dwóch :) ale naprawdę nie przerasta mnie to ale odwalają czasem ze szok moj straszy był taki agent ze wykończył psychicznie kilka nianiek dwa przedszkola spalił dwa razy choinkę u mojego fryzjera zreszta u mojej matki wywalił choinkę z 5 razy taka wielka do sufitu moi znajomi jak widzieli ze go prowadzę to uciekali :) i cały cza gada i gada buzia mu sie nie zamyka czasem skrzydełka opadają i teraz każdy sie śmieje ze mam dwóch takich :) córka wcale mnie nie oszczędza teraz ma ksywkę egorcysta od tych nieszczęsnych duchów co niby wywoływał w szkole przynajmniej jest wesoło jak nie jedno to drugie :)

reklama
Hehe z Dziećmi tak jest, moja sześciolatka ma czasem tysiąc pomysłów na minute. Czasem tyle gada ze mam właśnie jak kinia ty dość bo nie mam chwili Ciszy. Gada, skacze jakby robale w tyłku miała.

Do góry