reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ciekawe jakie to moje dziecie sie urodzi lobuz po tacie czy aniolek grzeczniutki po mamuni :D bo moja corka odpukac to grzeczna nie narobila mi nigdy bigosu ale synu cos czuje ze da mi popalic bedzie przeciwienstwo :D Kasia tez mysle o Tobie caly dzien zamartwiam sie jak cholera oby wszystko bylo dobrze.

reklama
Czytam Kasiu twoja historie i naprawde wspolczuje.. Nie wiem co pisac bo i tak nic oprocz pozytywnych wiadomosci od lekarza cie nie pocieszy.. Trzymamy kciuki za pozytywne wiesci!

Witam śpioszki, :)
Wyspane?
Katarzyna92 mam nadzieje ze Tobie udało się choć troszkę zregenerować swoje siły i spałas całkiem dobrze kochana.
Ja zjadlam śniadanko i leniu****e sobie nie wiem co dziś na obiad.... Hmmm albo naleśniki albo kotlety sojowe z kasza i ogórkiem kiszonym.
Znajoma mi powiedziała a aptece Gemini spr i maja w necie dużo rzeczy potrzebnych nam w dobrej cenie trzeba coś nie długo zamówić...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Hej ja wczoraj padłam jak mucha nawet nie wiem o której bo m mówi że z łóżka laptopa zabierał... zaraz jadę do laboratorium zrobić to badanie i spytac się czy wynik bedzie na dziś wieczór...

Kasia zmęczenie zrobiło swoje maluszek tez pewnie zabrał mamie ciut energii. A masz jakieś fotki z usg? Ile już waży malenstwo?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry