reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Sylka na bank więzadła nie zawsze nospa na nie pomaga... Tak tłumaczyła doktorka bo jak macica rośnie unosi się do góry a wisi na wiezadlach coś jak by włóknach to one ciągną dopóki się nie rozciagna tak ze juz będzie wystarczająco mówiła ze do 24 tyg tak. Może być.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel a pytalas jakie dokladnie bóle powinny nas sklonic do pójścia na ip? Mialam istatnio zapytac i zapomnialam

hej,dawno się nie odzywałam bo w sumie u mnie nic nowego, czasem brzuch trochę ciągnie (myślę, że to te więzadła o których mówicie), trochę szybciej się męczę, brzuch rośnie i synek w końcu postanowił się ujawnić kpniakami, czasami nie są już wcale lekie. i najczęściej kopie koło 11-12 w nocy, ciekawe czy mu się jeszcze zmieni pora aktywności. badanie połówkowe mam dopiero 22 lipca to będzie 22 tydz., ale niestety teraz ginka na urlopie więc muszę wytrzymać. Kasia trzxymam kciuki i dobrze,że jesteś w rękach najlepszych specjalistów, chciałąbym trafić na taką opiekę w razie "W". :)

Wlasnie umowilam sie na ten prtwatny scan na jutro na 11:25 na ostatnie mc... dobrze bo przynajmniej mnie zbada i zobaczymy ... takie scany zwykle nie zagrazaja dziecku no nie ? A na moja polozna napisze skarge bo to co ona mi dzis powiedziala to zalosne poprostu ..m

reklama
Kinia mozesz zlozyc skarge tu masz stroe gdzie jest co I jak NHS complaints procedure - The NHS in England - NHS Choices
takie skargi sa traktowae dosc powazie moza tez napisac do zrzeszeie pielegiarek I polozych I do zwiazkow takie podejscie jest bardzo powazie traktowane polozna jest miedzy innymi od prowadzeia ciazy a nie stwierdzania od ktorego tyg to dziecko powiem szczeze ze dziwi mnie to ale bardziej obuza moze powinna zmienic zawod mloda jest czy starsza??

Do góry