reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Kinias super ze wszystko dobrze, napewno teraz będziesz spokojniejsza:)
Ja dziś byłam robić wyniki i miałam tą glukozę. Lekarz mówił,żebym cytrynę wzięła,ale zapomniałam ją przekroić w domu i jak się zapytałam Pani, która mi przygotowywała ten roztwór, czy ma może nóż, żebym sobie przekroiła, to stwierdziła, że to jest tylko słodkie. Lubie słodkie, ale nie na pusty żołądek. Ale nic już nie powiedziałam, dało się wypić, ale trochę mi było niedobrze. Więc polecam przekrojoną cytrynę. Ponoć jest lepsze. A wynik chyba dziś będę mieć.
Ja na szczęście nie puchnę wcale i mam nadzieję, że już tak zostanie:)

Mama290 niezła ta akcja, że obrzygałaś tą babkę:) Należało jej się.

reklama
Mama z tymi jelitami to mówisz. Identycznie jak moja doktorka :) tez mówiła ze czasami bóle mogą być od jelit bo nie mają miejsca i się przesuwają.
U mnie to nie pozwalają cytryny bo mówią ze to zaburza wynik ale nie wiem czy to prawda.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

bylam dzis u mojej gin na jej dyzurze w szpitalu, tam maja lepsze usg no i przebadała malucha dokładnie. wszystko w normie, serducho dokładnie takie jak powinno byc. wagowo maluch ma ok 420g :) no i sie obrocil, ostatnio byl w poprzek, teraz glowka w dol i masakruje mi kopniakami jelita i reszte :D

Kinia - super! Teraz spokojnie możesz odetchnąć i cierpliwie poczekać na kolejną wizytę !
Lotka - dla Ciebie też gratulacje!

Ja dziś mam dzień lenia, Córka u dziadków a ja nadrabiam zaległości w nic-nie-robieniu. OK - cos tam zrobiłam. Uporządkowalam zdjęcia starszej córki i będę wysyłać do babć i dziadków. Teraz gotuje mi się bób - zaraz zjem. O! Taki mam plan :)

ja "prawie" nic nie robie ;-) zarobilam tylko ciasto na pizze na wieczor i na 19 musze meza z pracy jechac odebrac :) zostawil mi dzis auto zebym mogla na to usg pojechac no i teraz robie za taxi .... :)

A ja mam już 4 kg na plusie. W ciepłe dni czuje się taka ociezala, poszłam się przejść na miasto z koleżanka, przed chwilą wróciłam i ledwo żyje ufff... Mam od kilku dni coraz częściej ochotę na słodkie, jak wczoraj siadam z kawą i paczka ciastek tak zjadłam pół paczki nawet niewiem kiedy

Ewel nie zaburza wyniku ale niektóre miejsca pod tym sa dziwne u mnie badanie wyglada tak ze kupuje sie w sklepie napój taki lukozade i to sie pije żadnej glukozy ale ja sie nie wybieram na to cudowne badanie :) ja dziś troche porządkuje zabawki ubrania mam tyle tego a dom nie jest z gumy :)

Ja dziś taka zalatana jestem oczywiście aptekę trzeba było odwiedzić zrobić zaopatrzenie:) Jeszcze u znajomej jeszcze posiedziałam trochę już wiem że w październiku mam być spakowana a resztę info dopiero w czwartek... M się śmieję że już mam 3 ginekologów 2 neurochirurgów dziecięcych i pediatrę całe konsorcjum:p:D
Wyników amino nie mam jeszcze ale jutro już będę dzwonić po południu do szpitala bo muszę mieć jeszcze jedną wizytę z genetykiem...
Ja mam już 6 kg na plusie ale jakoś tego jeszcze aż tak bardzo nie odczuwam:)

Ja to mam juz chyba z 7 na plus :( mam nadzieje ze nie wiecej . A wcale jakos szczegolnie duzo nie jem slodyczy praktycznie zero ciemne pieczywo brawie nic smazonego a waga rosnie jak szalona . Wizyte mam w srode glukoze tez tu sie pije syrop o smaku owocowym bardzo slodki gesty ale da sie przez to przebrnac.

reklama
Dziewczyny a miałyście tak że przez dłuższy czas Wasz brzuch był twardy?Bo mi się tak dzieję, że przeważnie mam twardy brzuch. Wczoraj na wizycie o tym powiedziałam i tak to wszystko jest ok, ale właśnie kazała mi brać ten Asmag Forte 3x2.
Ja mam już 4kg na plusie, ale brzuszek już mam całkiem spory :)

Do góry